bugün

ygs çalışanlara ipuçları

Okuyupta önemseyip yapan olur mu bilmiyorum ama başarıya ulaştığım ipuçlarıdır.
Konsantrasyonunuzu kaybetmemek çok önemlidir aklınız herzaman derslerinizde ve çalışmanız gereken konularda olsun.
Tüm müfredat içeriğine hakim olmalısınız, kafanızda tek düşündüğünüz şey bu konuya en son ne zaman çalıştım, şu konuya haftaya çalışayım, öbürkünü şu kitaptan tekrar ediyim vs. bu tarz şeyler olmalıdır.
Çalıştığınız tüm konulardan çözdüğünüz ve en çok şey öğrendiğiniz tesleri koparıp bir dosyaya düzenli olarak yerleştirin, bu testlerin üzerine kendi anlayabileceğiniz şekilde notlar yazınız ve bu konular aklınıza geldiğinde ya da unuttuğunuzda hemen o testi açıp bulun. Bilmediğiniz ve zorlandığınız konular ile ilgili ipuçlarını ve baktığınızda anladığınız notları da ayrı bir şekilde dosyalayın.
Çözemediğiniz soruları her ne şekilde olursa olsun öğrenin ve bu çözemediğiniz ve sonradan öğrendiğiniz soruları da koyduğunuz ayrı bir dosyanız olsun.
Birde konuya siyasi olarak değil, kendi çıkarınızı düşünerek bakıp Fem in simetri serisi ile çalışmanızı öneririm. Piyasanın en iyisi.
Bu dediklerimi kendinizden de birşeyler ekleyerek ve en önemlisi istek katarak yaparsanız hem kendi içinizde inanılmaz bir konu düzeni yaratacaksınız hem de çalışmaktan inanılmaz derecede zevk alacaksınız.
Bir tavsiye daha; evdeki çalışma masanız yerini rahatça değiştirebileceğiniz bir masa olsun, haftada bir yerini ya da yönünü değiştirmeniz sizi bu masanın sıkıcılığından kurtarıcaktır ve o masaya gitmeye korkmayacaksınız.
Başarılar canım kardeşlerim.