bugün

aykut kocaman dan fatih terim yaratma çabaları

fenerbahcenin herkesce bilinen galatasaray kompleksinin bir baska urunu.
benim hayatimda gordugum ilk fenerbahcenin galatasaray kompleksi sabin ilie mevzusu idi. adamlar sirf bizim adrian ilie catir catir top oynuyo diye kardesini alip getirmisti fenere. gotlerinde patladi tabii.
sonra ise "la bunlar milli takimin hocasi ile efsane kadro kurmuslardi. biz de yapalim" dediler ve denizli'yi getirdiler takimin basina. bi sezon bu isin ekmegini yediler. piyasada ne kadar genc topcu varsa aldilar. selcuk sahin'in cubukklu giymesi bu doneme dayanir. eger bu kompleks olmasa belki istanbulspor bize itekleyecekti bu herifi. sandilar ki denizli onlarin terim'i, selcuk ise tugaylari olacak. ikinci sene gotlerinde patlayan bu olusumun kanserli hucrelerini hala temizleyemediler.
ardindan son donemde bi efsaneleri olmafigini farketti bu tifillar. ve alex adinda harika bi brezilyaliyi getirdiler. allahi var sayelerinde yillarca futbol bilen bi adam izledik. ve hatta alex mevzusu bizde komplex olur gibi oldu da ne lincolnler misimovicler ricardinholar harcadi turk futbolu. onu da gotune teneke baglayip gonderdiler. bi alexleri oldu ama hagi yapamadilar onu. hagi ile ismi sadece dandirik sozluk versiyonlarinda gecebildi.
ve ardindan; mission kocaman...
daum'un ayagini kaydirip takimin basina gelen, daum doneminde topculari orgutleyip hocaya karsi kiskirtan ve samimiyetsiz bu insani terim gibi pazarlamaya calisan fenerbahce yonetimi aykut'un beceriksizligi ve bombok futbol.anlayisi yuzunden sike yaparak serefsizlige el uzatmak yoluna kadar gitti. onun da ardina teneke baglanip yollandi tabii sonunda.

insan merak etmiyor degil sirada habgi kompleks var acaba?
bana kalirsa sari kirnizi cubuklu giyerler bi iki sezona.
bekleyip gorecez.
güncel Önemli Başlıklar