bugün

gündeme gelebilmek için dine sataşan orospu çocuğu

"mürtede yaşam hakkı yoktur", "ayakta işemek haramdır", "ayakta su içmek haramdır", "kadının çarşaf ve peçe giymesi farzdır", "zina eden kişi recmedilir". islamiyette böyle kurallar yoktur.

mürtede yaşama hakkı vardır. dinde zorlama yoktur diye kuranda geçiyor bizzat.
ayakta işemek haram değildir. sadece doğru karşılanmaz. temizlik açısından önemlidir çünkü ve sağlık açısından tabi.
ayakta su içmek haram değildir. oturarak su içmek sünnettir. sadece buna riayet edilir.
kadının çarşaf ve peçe giymesi farz değildir. kuranda sadece örtünün kelimesi geçer. kişinin örtünme şekli kendine kalmıştır. kimseyi ilgilendirmez.
zina eden kişi recm edilir. fakat bu kuranda geçmez. gelenekçi islam anlayışı zina eden kişilerin taşlanarak öldürülmesini savunur. bunun islamiyeti yaşayan herhangi bir toplumla alakası yoktur.

dinden çıkanı öldürmek başlı başına bir safsatadır. tekrar belirtiyorum yapanlar olabilir, bu islamiyete inananları bağlamaz.

"islam ülkelerinde öyle olmuş, islamiyet öyledir." şeklindeki eleştirilerinizden kurtulun bir kere. o ülkeleri eleştirin eyvallah zaten suçları varsa cezalarını çekeceklerdir ahırette. ama onlar üzerinden kurana, islamiyete taş atmayın. mantıklı tezler üretin.

not: ayrıca islamiyeti ne kadar mantıksız bulsanız da bu sizin islamiyete hakaret etmenizi meşrulaştırmaz. cezanıza katlanırsınız o olur.
güncel Önemli Başlıklar