bugün

akıllı bir insanın türkiye de yaşamayacağı gerçeği

ülke islamda islam diye tutturan, kadınları toplumdan yapabildikleri kadar soyutlayan, saçma sapan kurallar koyan insanlar tarafından ele geçirildi. özgür düşünen insanlar kafir veya dış mihrak olarak ilan edilip onlara ana bacı sövülüyor.

pkk sempatizanları bir o kadar arttı, diyarbakırda pkk şehitliği açıldı. teröristler yol kesip kimlik kontrolü yapacak seviyeye geldi.

birçok anti emperyalist komutan, darbeci zihniyetle bir tutularak içeriye atıldı. böylece güçlü ordumuzun üst kademesi deaktif edildi.

solcular genel manada günah keçisi ilan edildi. her kötülüğün ardından solcular ve sosyalistler aranmaya başladı.
ları

ülkenin yarısı bugün atatürke sövecek kadar yoldan çıkmış durumda. ne istediklerini bilmeyen insanlarla dolu memleket. yani demokrasi diye çıldıran ak partililer, monarşik bir sistem için bir tarafını yırtıyor. insanların ne istediği belli değil.

milli bilinç yok edildi. bugün onlarca parti, yüzlerce sivil kuruluş "mısır" diye bağırıyorken, doğru düzgün 1 parti bile "doğu türkistan" demiyor. yıllardır bu böyle.

hazine gittikçe geriliyor. 2002 yılının başında 129 milyar dolar olan borcumuzun imf ye olan 29 milyar doları silindi, ancak tam 330 milyar dolar dış borç elde edildi. hükümet bu borçları pisliği halının altında saklar gibi saklıyor. ancak gün geçtikçe borçlarımız büyüyor ve birgün elimizde çok kötü patlayacak.

insanlar yoldan çıkmış durumda. bugün sırf yol vermediği için öldürülen onlarca insan bulabilirsiniz. veya içkiyi bahane ederek yapılan onlarca taciz ve tecavüzü görebilirsiniz. sosyal kültür günden güne çöküyor.

eğitim seviyesi ve kültürel birikim çok düşük. evet, belki üniversite okuyan genç sayısı ortalama düzeyde. ancak önemli olan üniversite okumak değil kültürel seviyeyi yükseltebilmektir. bugün yüzbinlerce üniversite mezunu küba füze krizini, sovyetler birliğini, barbarossa harekatını, amerikan emperyalizminin sonuçlarını bilmiyor, bunlara bön bön bakıyor.

çok çok gerideyiz. ayrıca suriyeli mülteciler çıktı başımıza. hatayda yaşayan arkadaşım hergün kavgaların çıktığını söylüyor. bu kişilik(siz)ler türk kızlarına "orospu" diyerek onlara sarkıyorlar. büfe vb yerlerde yemek yiyip parayı vermeden kaçıyorlar ve onlarca türk gencine sataşıyorlar. herşeyi geçtim halkımızın %50 si bunun devamını istiyor ve esada karşı türkiyenin savaşa girmesi için dua ediyor.

kısacası bunlar saymakla bitmez. 2 gram aklı olan varsa bu ülkeden kaçar gider.

işte bu yüzden sabrediyorum. 3 yıl sonra basıp gideceğim bir daha dönmemek üzere.