bugün

solcuların lego gibi birbirine kitlenmesi

akp mitinglerin photoshop olmadığını bu milletin iradesi zaten 2000 lerin başından beri kanıtlıyor .

phtoshopu hepmizin bildiği gibi oy sıkıntısı içersinde kıvranan muhalefet taraftarları kullanıyor .

akp nin oya ihtiyacımı var mış ki siz onu oy fukaraları ile karıştırmayın onlar her yolu deniyorlar bakın gezi parkına nasılda vitrine taşıdılar kendilerini kabak gibi belli oldular .

iktidar olmak adına her türlü pisliği yediler ama iş sandığa gelince hee işte orda durucak orası er meydanıdır çünkü .

öyle her yoldan geçen iktidar olamaz bu ülkede neden ?

çünkü kol gibi seçme ve seçilme hakkı var bu mülletin köküne kadar da kullanacaktır .

yaşasın garibanıda düşünen gazi mustafa kemal .

yoksa sadece koç holdingi ve benzeri kalantorları ve yandaşlarını düşünen atatürk cüklerle bu milletin ne işi olur .

yok ulen öyle bir dünya artık .

atatürkü arkamıza alırız fındık üstüne ceviz kırarız varmı lan öyle bir dünya heh ? şimdi fakirin fukaranın sırtından yedikleri fındıkları cevizleri s.çma zamandır .

tatlı tatlı yemenin acı acı sonrası vardır işte şimdi tamda o zamana geldik çok şükür .

heleki zengin olacağım hayalleriyle zenginleri ve ideplpjilerini savunanların atatürkün sandıklarının altında ezim ezim ezilmelerini izleme zamanıdır şimdi ki zaman.

atatürk dedikleri kişi ki ona atatürk denmez bizim atalarımız çok çok eskilere dayanır bunu menfaatleri yüzünden eşşek gibi inkar edenler çok iyi bilirler .

bir yavuz sultan selim bir kanuni sultan süleyman saymakla bitmez ki . siz bakmayın o menfaat sevdasına atatürkü öne sürenlerin acı dolu gözyaşlarına onlar timsah gözyaşlarıdır .

foyalarını gizleme çabalarıdır onlar .

ama ne yazıki herşeyin bir yeri zamanı var o zamanlarda geride kaldı yani atatürkü öne sürüp cami kapatmalar amacının dışında kullanmalar baş örtülü suçsuz masum kızları okullardan adeta insan yavrusu değilmiş gibi yaka paça kovmalar bumu lan sizin atatürk dediğiniz şahsiyet . bunumu lan atatürkünüz getirdiği inanç özgürlüğü ? müslüman mahallesinde salyangoz satmanın ne demek olduğunu siz daha öğrenemediniz yakın yakın çok yakın hemde yaptıklarınızı ettiklerinizi allah ın izniyle tek tek dirhem dirhem ödeyeceksini hem bu dünyada hemde bildiğiniz gibi ölümden sonrasında .

allah sevgisi allah korkusu yüzünden baş örtüsü takan masum bir kızı okuldan atmak attırmak atana seyirci kalmak sessiz kalmak görmezden gelmek alkışlamak gerçek manada nedir ne değildir hep birlikde öğrenicez inşaallah ve inşaallah bizlerde şahit olucaz yapılanlara edilenlere . ne demişler ne ekersek onu biçeriz şimdi biçmediğimiz asla ama asla biçmeyeceğiz anlamına gelmez bakın hala nefes alıp veriyoruz daha bitmedi ki .

zamanda hızlanarak geçiyor bir yöne bir yere doğru gittiğimizde çok açık ve net sabırsızlıkla beklioruz biz . mısırdaki darbeyi destekleyen chp li kadına kadar şahidiz !

orada ve dünyanın çeşitli yerlerinde akıtılan her damla kanada şahidiz . buna alkış tutanlara gezi parkında özgürlük diye kıç yırtıp mısırda suriyede olan biteni umuramsayanlara protesto etmeyenlerede şahidiz saymakla bitmiyorki hangi birini sayayım bu dünya sevgisine damar bağlamış güruhun yaptıklarının .

istanbulun ortasında benimle aynı şeyleri aynı özgürlükte aynı şartlarda yapanların özgürlük diye kıç yırtmalarına kim inanır ki ??

valla ben çok özgürüm hemde öyle böyle değil nasıl olacak ? he demek ki neymiş ?

bu özgürlük diye kıç yırtanların b.k yemeleriymiş . kendilerinden başkada kimsede inanmaz zaten ne demişler körler sağırlar bir birlerini ağırlar .

chp sallasın seçmenleride bile bile inansın bu ezelden beri böyle danışıklı dövüş misali .

ama artık teknoloji var kim ne halt etmiş tek tıkla meydana çıkıyor hangi iktida ülkeye ne kazandırmış ne kaybettir miş şaaaak diye meydana çıkıyor çok şükür .

böle oluncada ne oluyor insanlar 80 lerdeki gibi her yalana inanmıyor ?

bu ülke kimseye kalmayacak hele bir avuç kaliteli viski ayyaşına ve şak şakcılarına asla kalmayacak tır .

kalsaydı vehbi koça sakıp sabancıya kalırdır ama noldu ? her ölen insan gibi mecburen eli mahkum bir şekilde toprak oldular .

hepimiz olucaz ve yaptıklarımızın ettiklerimizin sefasını yada cefasını çekicez . nasıl ki ölüme mahkumuz demek ki buna zaten mahkumuz .

allah recep tayyip erdoğan yani türkiye cumhuriyeti başbakanına ve arkadaşlarına yardımcılarına sevenlerine sayanlarına kötü gün göstemesin . amin .

çekemeyenlerine haset edenlerine kıskananlarına çatlayanlarına patlayanlarınada gün yüzü göstermesin inşaallah .

akp seçimleri kazandığı zaman dahada bir net anlayacaklardır millet nedir milletin iradesi nedir aynen geçtiğimiz seçimlerede anladıkları fakat anlamazlıkdan geldikleri gibi .

ve sonra yine bu millete koyun diyecekler aptal diyecektirler çünkü fazlasına güçleri yetişmez akılları kesmez .bu milletde bir sonraki seçimlerde bi daha bi daha öğreteceklerdir millet nedir milletin iradesi nedir saygı nedir sevgi nedir .

gazi mustafa kemalin türk milleti zekidir türk milleti çalışkandır sözlerini çiğneyip bu aziz ve şerefli millete hakaret edenlerin dertlerinin özgürlükle atatürkle vatanla milletle işlerinin olmadığını bir kez daha dünyaya kanıtlayacaklardır fazlası beklenemez çünkü .

işte böyle yaptıkları içinde gazi mustafa nın sandıklarının altın kalıyorlar kalmayada devam edeceklerdir allah ın izniyle .

rezil olmaktan en ufak bir rahatsızlık dahi duymayan astarsız yüzleri kızarmak nedir bilmeyen bu güruh ufak ufak yok olup gidecektir .

gazi mustafa kemal sayesinde !