bugün

sağlık raporu

işe girişte eğer tam teşekküllü isteniyorsa yıldızdaki sait çiftçiden rahatça alınabilen, yok eğer sağlık ocağından al yeterli deniyorsa şu şekilde süründürebilen rapor:

sağlık ocağına gidilir, rapor istenir. para bozulamaz bozdur gel denir, ayrıca röntgen için kartal verem savaşa gitmelisin denir. allah tan para verilmediği için tüm işlemleri kartalda yaptırabileceğini farkedip basıp gidilir. kartal verem savaş yaz sıcağının minik beyinlerdeki eritme etkisinden dolayı pzt salı günleri bu işleri pendik veremsavaşa iletmiştir. kartaldan da pendiğe geçilir hala hiç bir işlem yapılmamışıtr.
pendik verem savaşa gidilir ancak ilk önce sağlık ocağından rapor gerekli denir.pendikbelediyesinin sağlık ocağından belgeler alınır ve ilk para oraya yatırılır. saat 11:10 dur ve 20 dk sonra verem savaş 13:00 a kadar araya girecektir, allah tan yetişilir film çekilir ve saat 14:30 da geldenir. ya sabır çekilir bu temmuz sıcağında ve gidilir serin bir yerde yemek yenir ve klimalı net cafe aranır vakit geçirmek için. sinirini alamayan kişiler bu bürokrasi saçmalığını herkes duysun diye yazar ve de 14:30 da olacakları beklemeye başlar... *
güncel Önemli Başlıklar