bugün

sauron kazansaydi olabilecekler

Bölüm 2

iki meme

Kalleşliğin dağılmasından sonra her bir koldan kötülük Mordor a yayılmak üzeredir. Kahraman Balrog un Khazad Dum köprüsünde kestiği Gandalf, valar ve maiar ı kandırıp, üstüne üstlük level atlayarktan tekrar dünyaya gelmiştir.
Dağ gibin Balrog lök diye ortada bırakılmış, misketlerini alıp gitmiştir.

Bir koldan Frodo ilen kankisi Samwise Gamgee, bir yandan bir sürü uruk hai ve orc u ağına düşüren pippin ilen mary. bir yandan da en bi tehlikeli grup olan grup şurup. Yani aragorn, legoleş ve gimli. iğrenç üçlü... Öğğğ derler böylelerine... Öğğğ...

Saruman Rohanlılar ın istilası altındaki gariban Dunlandları (ki simgeleri kargadır o derece) Rohanlılardan korumak için çalışmalar yapmaktadır. Hatta bunun için yardımcısı yakışılılığı, iyiliği ve efendim laf yapan ağzı diillere destan olan GrimaRohan kralı Theoden in yanına vermiş. Her türlü kolaylığı sağlamasını rica etmiş Bir dediğini iki etmemesini rica etmiştir. Fekat Theoden in çirkin yeğeni Eowyn yakışıklıyı Grima yı kafasına takmış kirli (edepsiz yani, böle bel altı filan. abooo) planlar yapmaktadır. *
Bu arada Pippin ve Mary pek çok yiğit Uruk Hai yi, Rohan atçanlarının inine sokaraktan öldürtmüştür. Bu gün bile bu katliam üzüntü yaratan, kederlere gark eden bir hadise olmuştur. Atçanların başı olan Eomer böyle 5 metre boyunda bir dudağı yerde bir dudağı gökte zebellah biridir. Gariban Uruk Haileri biçtiren Pippin (yok senin ki değil. Adamın adı öyle Peregrin Took) ve Mary, Fangorn ormanının derinliklerine girerekten, Ent denen salak ağaç çobanlarını * gaza getirmek niyetindedir. Bu niyetlen Treebeard denen şaşkoloz bir tiplen irtibata girerler.

Aynı anda grup şurup, sözleştikleri gibin Gandalf uyuzuynan buluşmaya gitmişlerdir. Buluşurlar tabi normal olarak. Ordan ver elini Rohan yapıp, aklı başında Theoden in aklını başından almak isterler.

Burada kitap Frodo ilen Sam e döner. Bu ikisinin kokusunu alan Gollum (Smeagol olan adını değiştirerekten kendisine yeni bir sayfa şeetmiştir.) hain planlarını bozmak için peşlerine takılmıştır. Ama garibin büyük hobbit ayakları, bir dala takılaraktan, bunun kafasını sarmısağa çarptırır. Gollum eski günlerini hatırlayıp, smeagol olur. Nasıl bir sarımsaksa artıkın... Frodo bunun üzerine "ulan bunu da işe alet ederik. Pis işleri yaptırırık. Gerekirse döver, sitires atarık diye düşünür." Sam de "ulan, sen düşünüyo muydun andaval" diye düşünür. Frodo da "andaval senin babandır lan kokulu ayak diye" düşünür. Gollum da "ulan, bunlar gene ne işler düşünüyor, diye düşünür." Smeagol düşünmez. güler O öyle salak salak...

Onlar öyle düşünüp dururlarkene, Grup şurup Rohan a varmıştır bilem. Gandi Theoden e büyü yaparaktan, Onun o halis mulis halinden eser bırakmamış tam bir canavara döndermiştir. Bu arada Eowyn de kendisine yüz vermeyen Grimaya kumpas yapıp ayağını kaydırmıştır. Grima asla kaçmaz sadece geri çekilmiştir. Rohanlılar, Dunlandleri şeettiklei yetmiyormuş gibin. Zavallı warg binicisi orclara da saldırırlar. Bu arada salak Aragorn gariban Sharku ya saldırırken atı Bregonun tökezlemesi sebebiyle böle tepelerden aşağılara kadar düşer. Sharku başına gelmiş o kadar şeye rağmen, bir insan evladı ölüyor diye ağlarkene, kötü niyetli birisi (şimdi hatırlayamadım) tarafından kılınç sokularaktan öldürülür.

Kötü kalpli olan grup şurup Aragorn u düştüğü yerde bırakır. Böylece servet daha az paya bölünecektir. Kılıçlarındaki masumların kanı kurumadan rotalarını miğfer dibine (helm's deep) çevirtirler. Amaçları önlerindeki tek engel olan urukları, korukları, morukları ortadan kaldırmaktır. hailer boy boy olur. Bunların olmamışına koruk hai, olmuşuna uruk hai, içi geçmiş olana da moruk hai denir. Bi nev i ağaçtan toplanıyorlar ya, o bakımdan. yani kısaca çocuk yaşlı demeden tüm sivillere saldırmaktır amaçları. Pis çapulcular.

Ben diyeyim 100 bin milyon. sen de on yüz bin milyon baloncuk, ay rohanlı, miğfer dibine akın akın akarlar. Bu arada Aragorn düştüğü yerden çıkmıştır şerefsiz. Meğer uçurum dedikleri, film hilesiymiş. Tüm hailer sayıca az, gıdaları eksik, böyle tırnakları peynir peynir olmuş olmasına rağmen, güçlerinin son damlasına kadan cesaret içerisinde savaşmış, fekatında Gandalf, 5 metrelik Eomer canavarı ve peşindeki, daha yüz bin milyoncuklan beraber, hailerin son umudunu da yok etmiş. Kadın erkek, genç yaşlı demeden hepciğini kılınçtan geçirmiştir.

Bir yandan bunlar olurkene pippin ( valla seninki değil ya) ve mary irtibata geçtikleri ağaç sakal ve diğer entlerle orthanc kulesini yerle yeksan ederler. Saruman ne kadar yalvarsa da dinlemezler. Ekinleri talan eder, siloları yakar, odun kafalılar. Kalas bacım afedersin...

Bir yandan da gollum Frodo ve Sam i devriye görevi yapan nazgul lerden gizleyerekten * ölüm bataklığından götürtmektedir. O kadan hakikatlidir ki, kendisini pis elf ipiyle bağlmalarına, dövmelerine, hatta burada söyleyemeyeceğim şeyleri yapmalarına rağmen, suya düşen Frodoyu kendi elleriynen çıkarıp, hayat öpücüğü verir. Dil kullandı mı, bilmiyorum.

Tüm bunlar olunca tabi otomatikman ikinci bölümün de sonu gelir. Gökten mevsimine göre karpuz, portakal, armut düşebilir. Bu yağışlı hava hafta sonu yerini güneşe bırakacak.

Benden ayrılmayın anacım