bugün

recep tayyip erdogan in her eve mektup gondermesi

sayın seçmen;
şu an, ülkemiz genelinde yapılacak olan seçimlerin arifesindeyiz. 70 milyon türk insanı ve 25 milyon fenerbahçe taraftarı (yok bu abartılı oldu) neyse, oy verebilme potansiyeline sahip olan her türk insanı nın oy'una talibiz.

çünkü biz bu ülkeyi seviyoruz, ve sevdiğimiz için "sığdırmak" istiyoruz. geçen bunca yıl'ı "ön sevişme" olarak değerlendirirsek, orgazm a az kaldı. gelin bu bu müthiş duygusal anı, orgazm anını hep birlikte yaşayalım.
sizin gelmişinizi ve geçmişinizi.. biz biliyoruz. mördak lar, ofer ler, maktum lar, hep birlikte "etnik orgazm" ı yaşayabiliriz.
tamam, bu güne kadar hep "pasif" pozisyonda idiniz. ama artık yüce "türk insanı" nın aktif olarak üste geçmesi lazım, biz bunun savaşını veriyoruz.
sizden oy istiyorsak eğer, bu bizim utanmazlığımızdan değil, yada satacak savacak az bir yer kaldığından falanda değil, satıyorsak bile mal bizim değilmi? değilmi yani..

neyse sayın seçmen, durumumuzu size kısaca izah ettik. isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü diyerek mektubu veciz bir sözle bitiriyor ve nice mutlu orgazm lar diliyoruz..

"yoktur birbirimizden farkımız, biz hepimiz aynıyız"

h.b.p (herhangi bir parti)
güncel Önemli Başlıklar