bugün

pkk nın haziran ayında çekileceği iddiası

karşılığında verilecek olanı söylesinler bıraksınlar hikaye anlatmayı. zaten pkk'nın %80'i ırakta. 1000 tane terörist k.ıraka geçecek diye türkiyenin vereceği tavizler ne olacak?

tabi o tavizlerin ne olacağını herkes aslında gayet iyi biliyor. özerkliği getirip anayasadan da türklüğü kaldırılmayı ve tabi öcalanı da salmayı planladıkları hepimizin malumu.ancak işte akp henüz bunu itiraf edemiyor.

okyanustan ötesinden gelen bu talimatları hayata geçirme noktasında çok ürkek davranıyor akp. çünkü aldığı emirleri millete kabul ettirmenin çok çok zor olduğunun farkında.

bu ak- il yandaşlarla pr çalışması yapmalarının nedeni de milleti yumuşatmaktır.ama bunlarında bir faydası olmaz akp'ye.

sonuç olarak yapılan aslanı kediye boğdurmaktır.bitmiş terörü yeniden palazlandırdılar, terörle mücadele de etmediler ve sonunda terör örgütünün isteklerini kabul edip karşılığında bakın barış geldi kan durdu nutuklarıyla milleti uyutup emperyalizmin türkiye üzerindeki emellerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar.