bugün

bir erkekle kızın arkadaş kalma ihtimali

en nihayetinde sevişmeyle noktalanması olası, iki tarafın en az birinin diğerine duygusal veya hormonal (genellikle erkek tarafı ) bi eğilim göstermesi kaçınılamaz olan bir durumdur.
for example;
arkadaşlık aşamasında kızın yanlışlıkla göğüslerinin veya başka bir mahrem yerinin açılması durumunda erkek tarafı istemsiz bile olsa şehvet içerikli bakışlar atacaktır.işte bu nokta dönüm noktasıdır ve bu noktadan sonra bu ikilinin bahsedildiği gibi arkadaş kalması imkansızdır.çünkü arkadaşlar birbirinin göğüslerine veya götüne şehvet içerikli bakışlar atmazlar.
hele ki eğer aranılan şey sadece iyi arkadaşsa neden bi zaman sonra vücutta çeşitli hormonların seviyesinin artmasına neden olabilecek karşı cins seçilir.
anlatmak istediğim şey yazıldığı gibi 'yok aynı yatakta uyuduk, yok arkadaşım muayyen gün takvimini ben tutuyorum' tarzı durumların, içerisinde hiçbir art niyet veya farklı düşünceler barındırmadan mümkün olamayacağıyla ilgilidir.
not:bu entry de yazılanlar tamamen bir kızla bir erkeğin birbirinin iyi arkadaşı(kankası) olmasıyla ilgilidir.yoksa tabii ki de bir kız ve bir erkek sevişmeden arkadaş kalabilir ama bu arakdaşlığın sınırı karşı tarafı uyaracak eşik değeri aşmayacak mesafede olmalıdır.