bugün

yaran abi kardeş diyalogları

bundan daha yaran bir diyalog ya da olayı yaşayan varsa, mesaj ışığımı yaksın, aydınlatsın, anlatsın.

sene 1990lar... 10 yaşında falanım. ilkokula gidiyoruz. bizim mahallede bir kız vardı beyza diye, gözlüklü falan, çok hoşlanıyordum bundan. bunun bir arkadaşı sayesinde bununla tanıştım. yanyana duramıyoruz, suratlar kıpkırmızı oluyor hemen. neyse biz bunla birbirimize sürekli kırtasiyeden aldığımız özel kırmızı gül rengindeki mektup kağıtlarından mektup yazıp birbirimize verip kaçıyorduk. ilkokul bebesiyiz işte amk. neyse birgün bunla bizim kapının önünde duruyoruz, yanımızda benim iki arkadaş, bunun da bir arkadaşı var. benim saçlar ahanda böyle (sadece saç) : http://img854.imageshack....28520mranyelitikiserk.jpg
üzerimde lcw tişört, altımda işporta malı pantolon. tam havamdayım yani. bir kutu jöleyi kafaya boca etmişim, kolay mı amk. neyse olaya gelelim.

annem çamaşır yıkamış, asmış balkondan sarkıyor. asılanlar battaniye, eşofman falandı. kızla konuşmaya başladım, ufak gülümsemeler falan filan derken, abim balkona çıktı; battaniyeyi tuttu ve :

- '' şşş lan! bunu sen mi ıslatmıştın? ''

ağlayarak yukarı koştum. arkadaşlarım yerlere yattılar, kız hafif sırıtıp kafayı öne eğdi. kapıları yumrukladığımı ve o piç gülüşü dün gibi hatırlıyorum. bir daha doğru düzgün kızın yüzüne bakamamıştım resmen amk.
güncel Önemli Başlıklar