bugün

akıllı telefon ile kablosuz ağına çıkan piç

telefonu kafasının üzerinde tutarak sokak sokak kablosuz arayan piçtir.

akşam yemek vakti baktım evde ekmek yok amk! pijamanın üzerine montu çektim, apartmanın kapısından çıktım. apartmanın köşesinde iki tane apaçi, ellerinde telefon habire parmaklıyorlar. bir de böyle birileri gelince şunlar gibi http://www.yapbozoyunlari...iles/image/gelincik-1.jpg etrafı kolaçan ediyorlar. ulan o anda bir anlam veremedim amk.

neyse bakkala gittim geldim, bunların yerleri hafiften değişmiş ama hala apartmanın köşesindeler. hala da telefon parmaklıyorlar. o anda beynimde şimşekler çaktı. eve girdim, modemin fişini çektim. camı da hafif araladım bunları izliyorum. ''la benimki kayboldu amk ya, dur bakim şurdan çekecek mi?'' ''harbi la, ne oldu oluuum kayboldu ya''

''işte şimdi ebenizi siktim'' dedim içimden. ''hayırdır beyler'' dedim. ''yok abi bişey'' dedi. ''bişey değil amınoğlu bir şey'' dedim. ''efendim'' dedi. ''siktirin lan'' dedim, kaçtılar amk!

amk koduğum götverenlerine bak. 2 bin liralık ayfon alıp havayı basıyon ama, lira alamıyon. ulan ne malca bir şey yaa. gecenin 11 de götün dona dona kablosuz aramak.

edit: bak sinirden başlığı da yanlış açmışım amk. avına olacak o avına.