bugün

ülkücü vs komünist

farklı amaçlar uğruna birbirleriyle mücadele eden 2 fikir adamının kıyaslanmasıdır. komünist, ülkücü yü milliyetçi faşist sıfatlarıyla yaftalarken; ülkücü, komünist i dinsiz, terörist olarak yaftalar.

yaftalar çünkü komünizmin ne olduğunu bilmez. ocakta çay içip vatan bölünmez nidalarıyla kendi çapında ülke kurtarmayı dener. kapitalizm in karşıtı olup amerika t-shirt i giymekte, nike adidas kullanmakta, burger yemekte sakınca görmez, çünkü kapitalizmin ne olduğunu bilmez. sadece yemininde duymuştur bu kelimeyi. müslüman kardeşlerim, din kardeşlerim, allah, kuran der ama coca-cola içer ve bunun ne demek olduğunu da bilmez. emperyalist amerika ve israil i durdurmak için, müslüman kardeşlerini öldüren bu 2 kan emicileri durdurmak için en azından onların ürünlerini kullanmaması gerektiğini bilmez. sadece ocakta oturur ve çay içer. kavga eder, kız meselesi yüzünden. okullara okul başkanları gönderir ve sürekli komünist, solcu dövmesini söyler. çünkü bilgisi yoktur, çoktur cefası bilgisinden komünistin. canım türk polisi der polis taşlayan komünistleri duyunca ama geceleri köşe başlarında arkadaşlarıyla oturup sigara içerken gelip kimlik kontrölü yapan polisin arkadasından sövmesini, "alayı ibne bunların" demesini de bilir.

komünist te yaftalar ülkücüyü. yaftalar çünkü o, abd yardakçısı hükümeti ve hükümetin köpeği polisleri yuhalarken ülkücülerin ocakta çay içtiklerini ve tv başında kendilerine sövüklerini bilir. "tanrı türkü korusun ve yüceltsin" "yüce türk ırkı" "türkün türkten başka dostu yoktur" vs.. diyen ülkücünün sonrasında, bir tartışma sırasında benim kürt kardeşim, benim ermeni kardeşim kelimeleriyle kendilerini avuttuklarını bilir. yüce türk ırkı diyenlerin karşısında barış diyenlerle aynı safta olduğu için vatan haini ilan ediliğini bilir. ateistlere dinsiz, putperest pezevenk, yakın onları; hristiyan ve yahudilere gavur diyenlere karşı müslüman, hristiyan, ateistleri saygıyla karşıladığı ve birbirinden ayırmadığı için dinsiz ilan edildiğini bilir. yapılan zamlardan sonra, sanki kendisi çok zenginmiş zam ona vurmıycakmış gibi hala hükümetini savunan hükümetine ses çıkaranlara söven ülkücünün, kendisi yürüyüş yaparken arkasından onu vatan haini ilan ettiğini bilir.