bugün

puranox horlama önleyici sprey

yüzyılın icatlarından biridir. evlilikleri kolayca tehlikeye atabilecek parametrelerden biri olan horlamaya karşı çözüm üretmiştir. bu öyle bir sorundur ki, gece uykusu işkenceye döner. gece eşinizle yanyana uykuya dalıp, sabah yalnız uyanırsınız. saatler boyu "horluyorsun" dürtüklemeleri ise sizin de, eşinizin de uykusunun içine eder.

merak edenler için; bu bir ilaç mı, yoksa bitkisel mi bilmem. ancak bildiğiniz boğaz spreyi. mentollü; rahatsız edici bir tadı veya kokusu yok. kortizon içermiyor. bağımlılık yapıcı bir etkisi yok. ancak horlama sorununu yüksek mertebede yaşıyorsanız, devamlı kullanım öneriliyor. spreyi sıktıktan sonra hemen yutmamalısınız. 10-15 saniye boğazınızda bekletirseniz etkisi artar. midesinde sorun olan ve midesi ota boka reaksiyon veren biriyseniz telaş etmeyin. herhangi bir zararı yok, kendimden biliyorum. ilk günden etkisini hissediyorsunuz. ve ilk sabaha uyandığınızda, o yorgun, bitap düşmüş halinizden eser kalmıyor. yani, uyku kalitesini de arttıran bir sprey bu. anında etki ediyor. ürün tanıtımında etki süresinin 8 saat olduğu söyleniyor ama yaklaşık 6 saat sonra etkisi kayboluyor.

1 kutusu 2 ay gidiyor ve fiyatı 55 lira. uykuya önem veren, eşi çalışan ve geceleri sürekli dürtüklenen biriyseniz; düşünmeden alın.
güncel Önemli Başlıklar