bugün

chp nin secim vaatlerinde bir tek cennet eksik

akp en başta cennet vaadettiğinden ve dahası diğer vaadettiklerinin onda birini dahi yapamamış olmasından mütevellit, akp'ci bünyelerin "neden cennet yok bunda" şeklinde tepki gösterip üzüldüğü seçim vaadleridir.

ayrıca geçen seçimlerde akp'nin seçim vaadleri bu listenin 3 katı uzun olmasına rağmen bir ikisi dışında hiçbirisini yapmamışlardır da bunlara bok atılmaz, varsa yoksa salya sümük "partimiz, gerekirse veririz" mantığında kusulmaktadır.

hayır rte'nin geçen seçim öncesi mitinglerinde "ilk" vaat olarak papağan gibi diyedurduğu bir dokunulmazlık meselesi vardı, ne oldu o diye de sorarlar adama. rte ve bakan arkadaşlarının üyesi ve kurucusu olduğu vakıf yeteri kadar ihale kazanamamış olacak, yeni bir bokatizi düsturu kaptırmış gidiyor. hayatlarında bir kere de olsa başkasına bok atmadan siyaset yaptıklarını gördüğümüz an, sadece istedikleri olmadığında dillerine pelesenk ettikleri demokrasi inançlarını samimi bulacaz.

kaba bir hesapla geçen seçimden biriken yapılamamış vaadlerle akp'nin şimdiki bildirgesi bunun bir 5 katı civarıdır. iyimser bir tabloyla 3 katıdır, falandır.