bugün

ben tecavüze uğradım

tıpkı sözlükte olduğu gibi inanmadım,hep aynı hikayeler vb.cevap veren ''gerizekalılar'' yüzünden kimsenin kimseye söyleyemediği, yaşayanın neler hissettiğinin tahayyül etmesinin bile zor olduğu durumu anlatan sesleniştir. bu bir itiraf değildir, bir suçun bir kusurun ya da yapılmış saçma bir eylemin ifadesi değildir. bunu dile getiren insanlara bu bakış açısıyla yaklaşan empati yoksunu arızalılar sanki kişinin itirafı, günah çıkarması gibi algıladığından tecavüz kurbanlarını susmaya, yalnızlığa ve daha kim bilir ne kadar sıkıntıyı içlerinde yaşamaya iterler.

başlığı açan arkadaş diyelim ki bunu kurguladı, sadece bu seslenişe gelecek tepkileri görmek istedi ya da belki sadece başlığına yazılacak entry sayısının derdinde bu neyi değiştirir? bu tecavüz kurbanlarının yaşadıkları korkunç saldırının üstüne bir de suçlu hissettirildikleri, yalnız bırakıldıkları, hayatlarının alt üst olması gerçeğini değiştiriyor mu?

ayrıca tecavüzü, daha evvel cinsel ilişkiye girmiş olması gerçeğine gelecek tepkiler için kullanan kadınlar başka çıkış yolu bulamadıkları için buna başvuruyorlar. doğru bir hareket mi? etik mi? bunlar ayrıca tartışılır elbette ama unutmayalım ikiyüzlü namus ve ahlak anlayışının sonucu tüm bunlar. namus ve ahlak dendiğinde aklına yalnızca kadın ve cinsellik gelen insanların dürüstlük beklentisi bir zardan ibaret olunca zarı sağlam, karakteri bozuk insanlar onlara müstehak.