bugün

sifreli entrylerle yasak ask yasamak

Başlık : Aşk
entry (erkek) : hiç bir yere yazılamayacak kadar büyük ve engin bir duygu. şu an içinde bulunduğum ve "karşılıksız mı acaba?" diye düşünmeden edemediğim hede.
entry (kız): herkesin anlayamayacağı kadar ince bir duygu. herkesle yaşanmaması gerek. yaşayacağın insan gerçekten hakeden kişi olmalı ki aşkın tadına varasın. her güzel aşk mutlaka evlilik ile sonuçlanması gerekir *.

Başlık : Evlilik
Entry (erkek) : Erkeklerin genelde korkup kaçtığı kutsal olay. Hayatın bütün anlamı evlilikte yüklüdür. Hayatın tadını ancak evlilik ile farkedebilirsiniz. Tabii aşk evliliği olması çok çok önemlidir. Yurdum insanı görücü usulü evliliği ne kadar çok yapsada önemli olan aşk evliğiliğidir.

başlık : sevgilisi olmayan kisiye cikma teklif etmek
entry (erkek): "Seni deliler gibi seviyorum benimle birlikte güzel bir ilişkiye ne dersin ?" diye sormak, karşı cinse beraberlik önermek, sevgili olmak için ilk adımı atmak.

başlık : Bu bir teklif mi ?
entry (kız): beklenmedik bir teklif karşısında ne diyeceğini bilemeyip söylenen söz. örnek vermek gerekirse :
- Benimle çıkarmısın ?
- Bu bir teklif mi ?
(gibi)

Başlık : teklif ediyorum
entry (erkek): hakan altun'un çok güzel bir parçası. Kesinlikle tavsiye edilecek bir şarkı, hele hele bir kıza çıkma teklif etmiş iseniz kesin dinleyin, dinletin.

başlık : türk filmi klişeleri
entry (kız) : "Nayır naşkım benim babam seni bana vermez" gibi konuşmalar.

başlık : kız kaçırmak
entry (erkek) : eğer gerçekten ikili birbirini seviyorsa ve aileler olumlu yanıt vermiyorsa yapılması gerekilen bir hede.

Başlık : aşkım baksana bana
Entry (kız): sevgiiliye iyi haber verirken kullanılan söz öbeği. Misal :
-Aşkıım baksana bana aşkııım...
-Efendim canım.
-hadi canım yeni evimize gidelim*. (ince mesaj)
gibi.

başlık : bavul
entry (erkek) : herhangi bir yere giderken genelde eşyalarımızı toplayıp içine koyduğumuz hede.Tabii bi yere giderken kimliğide almak gerekir yanımıza...

Gelişmeler kısmı : (zall)
Yazarlarımızdan xx ve xy sözlük vasıtasıyla birbirleri ile tanışmışlar, birbirlerini sevmişler ve hatta bir kaç ay önce aileleri izin vermeyince ailelerinden kaçıp evlenmeye karar vermişlerdir.Son anda ailelerininde gönüllerini alıp @@@@ tarihinde uludag sozluk dugun salonu'nda düğünleri gerçekleşecektir. Nikah şahitleri zall ve hailstorm'dur. bu güzel günde bütün yazarları aramızda görmekten mutluluk duyarız.