bugün

zall ı anlama kılavuzu

"ben zall'ı anlayamıyorum, sözlük ne hallere geldi " diyenler için zall'ı anlama ve boşu boşuna sinirlenmemeleri için klavuzdur.

1) sözlüğün kalitesi zall'ın çükünde bile değildir. o bir karhane çalıştırıcısı olduğu için sözlüğün iyi veya kötü olmasından ziyade reytingi önemlidir. çünkü reyting yükselmesi doğru orantılı olarak para getirmektedir.

2) bu reyting saf yazarlarımızın arasıra birkaç entry girmesiyle artmaz. hele de bilimsel entry giren iyi niyetlilerin zall'a faydası yoktur.

3) entry sayısının artması türkiye'nin 1. sözlüğü olması için şarttır. bu nedenle zall,entry sayısının artması için bazı tedbirler almıştır. bunlar;

a. görevli trolller ayarlayıp sözlük içinde zıt fikirler ile çatışmalar sağlamalıdır. görevli troller hem bunu sağlar hem de nick altlarından yazarlara sarkarak cevap vermeye zorlarlar. saf yazarlarımız da bu "trolller neden silinmez ki " diye düşünerek üzülürler. bu yazarlar aynı saflıkta bu görevlilerle gurur çatışmalarını boşuna yaparlar. dikat edilirse bu trolllere küfürlü yazmak neredeyse serbesttir. ama saf yazar o küfürlerin çok azını da etse o entry silinir veya yazar çaylak edilir.

b. şakirt, milliyetçi, solcu, ateist ve dünya'ca kabullenilmiş değerlere karşı başlıklar açmak zall için entry toplama nedenleridir. saf yazar da bu moderasyon şucu, bucu diye serzenişte bulunur durur.

c. en entry sağlayıcı başlıklar da futbol başlıklarıdır. bu zall'ın proğramında yoktur kendi kendini geliştirir.

d. bir de annesiyle günlere giden ve .m kokusuyla beslenen yazarlar vardır. bunlar her hanım yazara sarkarlar. zall'ın adamı değillerse de reyting için bunlar da idare edilir.

4) bu klavuz, saf ve iyi niyetli yazarların üzülmesini önlemek için basına sızdırılmıştır.
güncel Önemli Başlıklar