bugün

milliyetci degil uluscu

bence oturduğu yeri, olayları anlamak için de kullanmaması gereken yazar.
bazı şeyler vardır, farklı amaçlar için kullanıma el verişli değildir.
bir sabunla el yıkarsın, yüz yıkarsın, saç yıkarsın, ilyas salman filmlerinde çamaşır bile yıkandığını gördüm ama o sabunla yemek yapamazsın.

bir orospu mesela? sikersin, çevirir gene sikersin yemek yaptırırsın, çocuğu olursa çocuğunu seversin,çocuğunu hatta sözlük yazarı bile yaparsın ama bir orospudan tövbe etmesini bekleyemezsin...

bi hıyar... salata yaparsın, cacık yaparsın, millet vekili yaparsın, bakan yaparsın hatta başbakan yapanı bile gördüm ama o hıyardan bir uçak yapamazsın.

göt de aynıdır işte, sıçarsın, sikersin, siktirirsin ama onu anlamak için kullanamazsın.

eğer biri aramaya inanmayanı zenciler siksin diyorsa, o adam aramaya inanmayan birilerine laf sokuyordur...
aramaya inanmazsan bu laf koyabilir insana, kuyruk acısıyla olayı götünden anlayıp, bu bakınızı veren adamın götünü zencilere siktirdiğini iddia edersen ise, işte o zaman kan alırlar...
ha sen bul bu adamın aramaya inanmadan açılmış bir başlığını, git de ki?

"koministimam ın götünü zencilere siktirmek istemesi" ver ayarı, bende kalkayım seni ayakta alkışlayayım ama sen olayın içinden çıkamayıp, ayar vermek için böyle ucuz bir yol seçersen, işte o zaman olmaz.

geldiğinde daha dikkatli olman ümidiyle..

edit: içeride düşünmeye pek fırsatın olmamış heralde, kaşıntı devam etmekte. * neyse ileri geri konuşmamayı öğreneceksin, öğrenene kadar yanında olacağım canım.