bugün

yaradılışçı gencin evrimcileri kilitleyen cevabı

Bir internet sosyal paylaşım sitesinde kurulmuş evrimci Darwinist bir grup, yeni keşfedilmiş denizden karaya çıkan bir araform canlı ile ilgili bir paylaşım yapacak olur. Bütün evrimci Darwinistler bu araformun evrimin kanıtı olduğunu iddia ederek bu olayı bir bayram gibi kutlarlar. Artık evrim dinini yaymak için önlerinde bir engel kalmamıştır. Ancak o esnada orada bulunan yaradılışçı bir gencin şu tarihe geçecek cevabı, evrimistlerin bütün oyununu bozar:

"iNANMIYORSANIZ SAYGI DUYUN ORSBU COCUKLARI SiZiN ANANIZIN AMISINI SiKYM EVRiM VARSA DEDENiZ MAYMUN MU MAYMUNUN ÇOCUKLARI BALIKDAN GELDiYSENiZ SUYUN ALTINDA NEFES ALIN HADi iNSAN BAŞKA YAŞAM FORMLARINA DÖNÜŞÜYORSA GÜBREDEN DARWiN DEDENiZi ÇIKARIN DÜNYANIN YÜZDE DOKSANI ALLAHA SECDE EDiYOR SiZ HALA MAYMUNA TAPIYORSUNUZ SiZiN AMISINIZI SKiM ÇOCUKLARI"

Bu yorumu gören evrimciler bir an duraklar. Ve düşünceye dalarlar. Evrimcilerin başı Nosferatu şöyle der: "Ben 20 yıldır evrimsel biyoloji üzerine çalışıyorum, bu genç henüz imam Hatip'e yeni başlamış, ama benim düşünemediğim şeyleri düşünebiliyor. Gerçekten de, eğer evrim varsa, dedemiz neden maymun değil?"

Onun sağ kolu Sokrates de şöyle cevab vermiş: "Benim de annem evrime inandığı için yollarda kötü kadınlık yapıyor. Eğer imana gelseydi evinde oturup namuslu bir aile kadını olurdu. Şimdi bütün taşlar yerine oturuyor."

Ve evrimciler birer ikişer gizli mason lobisinden ayrılır. Geri geldiklerinde ise her birinin elinde tespih, başında takke bulunmaktadır. O günü, evrimcilik bilimcilik yapacaklarına, ağlamalı gülmeli sohbet yaparak geçirirler...