bugün

rte nin çok dürüst olduğu gerçeği

çok doğru bir sözdür. yıllardır niyetini, amacını açık açık her lafıyla, davranışıyla belli etmiştir.

demokrasi bir amaç değil araçtır diyerek türkiye cumhuriyeti'ne duyduğu düşmanlığını dile getirmiştir.

apo piçine "sayın", şehitlere "kelle" diyerek, türk halkını zerre kadar sevmediğini farkında olmadan söylemiştir.

ben bop eşbaşkanıyım diyerek, bu topraklarda yaşayan kürt, türk, laz, çerkes kimsenin şeyinde olmadığını, tek düşündüğünün kendisinin yeni bir fatih, yeni bir halife olarak anılmak istediğini açık açık belirtmiştir.

bu üç tane lafı bile adamın ne kadar dürüst olduğuna örnek. adam lafını dolandırmıyor ki amacını çat diye söylüyor. %50 de bizi seviyor, bizim için yaşıyor diye ayılıp bayılıp ayaklarına kapanıyor.

koyun sürüsünün başındaki çobanın görevi nedir desek hemen sürüyü korumak dersiniz. yanlııış, koyunlar kıtır kıtır kesilip lezzetli birer et parçası olarak sofralarda ikram edilinceye değin sürünün kaybolmamasını sağlamaktır. siz hiç koyununun kesilmesini önleyen, bu yönde çaba gösteren bir çoban gördünüz mü? o çoban malın sahibi koyununu kesmek için istediğinde kuzu kuzu verecektir.

işte onun için size koyun diyoruz. rte çoban, size bakıyormuş gibi yapıyor, zamanı geldiğinde sizi anlaşmalı olduğu malın asıl sahibi olanın ellerine bırakıp çekip gidecek. malın sahibi de sizi kesecek. artık malın sahibine abd mi dersiniz, israil mi dersiniz avrupa mı bilemem.