bugün

müzin abladan başlıklara cevaplar

sözlüğümüzün dert ablası müzin abladan gençlerimizin beyinlerini kemiren sorunlara verilen rahatlatıcı cevaplardır.

sorun 1: bakire olmayan kızla evlenmek.

cevap: bak yavrucuğum talebinde haklısın belki ama bir dinle. illa bakire diye tutturursan genelevden alsan yine bakire çıkabilir. overlokçu ayağınıza geldiciler ne dikiyorlar sanıyorsun sen. anladın di mi. bir başka fırıldaklık atmaca kanı.
" atmacayı vurdular bir avuç kanı için " türküsü neyi anlatıyor sence. anana sor da anlatsın belki kullanmıştır. bak o kanın tahlilini yaptır dna sına bir göz at. belki de "benim karı atmacaymış be yaa " diiicen.
bir de esnek modelleri var ha. belki senden önce 40 kere felan esnemiştir.
sen sen ol senden sonra sana bakire kalacak birini al çocuğum. dersen ki bakire olsun da çamurdan olsun o da tamam. bizim mahallede "aydınlı ayfer " var. bolu tuneli gibi oldu başka yollardan onu sana göndereyim. şimdi naş naş !

sorun 2: kolu kıllı kızlar.
cevap: sen hiç anayın koluna baktın mı,onun sakallarını bıyıklarını saydın mı ki; elin kızının kolundaki kıllara taktın.
kıl dediğin çınar ağacı değil çocuğum ,çektin mi çıkar. sağına soluna bir bak. komple sir ağda 25 tl yazıyor. ver kıza 15 de bir 25 tl. sana yumurta içi gibi gelsin. verecek 25 de yoksa bir daha kızların kollarının kılıyla uğraşma. hadi naş naş !