teline bakıp sülo12 kimdi la diyen kız sevgili

aslında hemen oracıkta, azıcık bile sorgulamadan, kuytularda empati kurmadan yargılanmaması hatta yadırganmaması gereken kız sevgilidir.

hızla gelişen dünyada, telefonların hayatlarımızı amansızca istila ettiği konusunda hemfikiriz diye düşünüyorum. öyle ki iş sadece konuşmak, mesajlaşmak, habarlaşmak boyutunu da geçti resmen alayımızı esir aldı bu küçük kekremsi şeyler.

her işini telefonlarla halleden "modern insan modeli" toplum tarafından kabul görür olmasının yanında artık hemen hemen her işverence de aranan bir donanım halini aldı. tesisat.

işte böyle telefon-yoğun bir yaşam tarzında telefon rehberlerimizde birçok ismin kayıtlı olması ve bazen kaydettiğimiz insanları anımsamakta güçlük çekmemiz son derece olağan geliyor bana. elde var 1.

haaa şu da var ki; davasında sonuna kadar da haksız kız sevgilidir! sülo 12 ne amına koyim! 1 sülo, 2 sülo, hadi hızlıymışsın 3 sülo desen eyvallah. 12 ne hanım kız? üçüyle yatsan, beşine memeni emikletsen, sekizininkini ağza alsan zaten senin cinsel tecrüben ve geçmişin bey sevgilinin 12 misli olmuş olur. hayır geçmişin kimseyi de ilgilendirmez ama bari sesli düşünmeseydin. niye kevaşeliğini açık edip ulu orta bey sevgilinin yanında "sülo 12" ismini dillendiriyorsun. bir de peşi sıra durumu toparlamak adına "süleyman çok samimi bir kız arkadaşımın sevgilisi. kendisi çok sık hat değiştirir de ehehee" demeseydin. hanım kız! sana öğüt bilem vermeyeceğim zira sen bu yolun yolcususun belli ki! (gizli not: bir tur minem mi?) yazık!!!