bugün

edip akbayram in sozlukte hala sevilmesi

henüz büyüklere danışılmadığından yapılan terbiyesizliktir.

ah ah! uyarıyı aldık ya, sevmeyeceğiz artık. bu arada kimse kaset almıyor ki; pkk'ya paralar gitsin. serdar ortaç bile satmıyor artık, nerde edip abi satacak?

oturup gözünüzü açın da; her 1 mayıs'ın, kadınlar günü'nün, yasal olan her türlü şenlik ve eylemin o "yaşasın apo" diyenlerce istila edildiğini görün.

edip akbayram gibi merkez soldaki bir adamı karalamayın. bugüne dek nesini gördünüz? adam 50'sinden sonra aniden pkk sempatizanı mı oldu? hadi o oldu anasını satayım, sen nerden karar verdin onun şarkılarını seven bizlerin terörist olduğumuza???sorarlar adama kimsin diye?

bugün yukarda saydığım eylemlere her kesimden insan katılıyor. orda, meydanları kullanıp bağıran 3-5 kişi için alayımız apo'cu mu oluyoruz anasını satayım?
yarın bu adamlar hayvanseverler mitingini bassa...

insanlar birbirini böyle ağır suçlarla itham ederken, önünü arkasını düşünmeli.
ha gösterirsin bana, edip akbayram da "yaşasın apo" diye bağırmış, "haklısın" derim. sen tutmuş bir de beni etiketliyorsun.

bırakın artık insanların içindeki imanı, vatan sevgisini tartmayı. orası sizin haddiniz değil!

rte çıkıp "kelle" deyince, "onlardan ölenleri kastetti" denip kıvrılıyor, edip akbayram cumhuriyet mitinglerine gidince zorunuza mı gitti?

yeni iddiam şudur: "o adamlar, özellikle götürülmüş olabilir oraya." sırf dolaylı yoldan cumhuriyet eylemlerine kara çalmak için... buyrun burdan yakın.

ben de kuyuya bir taş attım naçizane.