bugün

sol frame deki başlıklardan hikaye yazmak

külotla spor yapıp türkiye yi temsil etmek (10)
· kürt kızlarının türk kızlarına on basması (2)
· duran duran i yazıldığı gibi okumak (3)
· veciz sözler
· 11 eylül e rağmen en hızlı büyüyen din islam (4)
· serra ivashkova

Yobaz, Abd güdümlü bir medya'nın baskısı ile külotla spor yapıp türkiye yi temsil etmek gibi komik bir iftira'ya uğramıştı serra. ideolojik olarak verdiği bir röportaj'ında sarf ettiği kürt kızlarının türk kızlarına on basması sözü ise türkiye'de iyice dışlanmasına sebep olmuştu. 21 yaşındaki bir ergene göre yine başarılıydı serra. duran duran i yazıldığı gibi okumak gibi bir hatası da olmamıştı. o saçma görülen sarf ettiği sözler ergenlerin okuduğu yeraltı edebiyatına göre çok çok veciz sözlerdi.

Bazen hayvani bir güdü ile salakça verdiği röportajlar da vardı serra'nın 11 eylül e rağmen en hızlı büyüyen din islam dediği için israil'de tecavüz edilecekken kendi gibi bayan olan israil askerleri tarafından kurtarılmıştı.

Serra ivashkova bir tecavüz çocuğuydu. Soyadı babası olan yuri ivashkova'dan geliyordu. Babası alkolik bir adamdı, votka içince otelde çalışan annesi ile tanışmıştı. ilk gecenin eseriydi serra.

artık striptiz yarışmasında türkiye'yi temsil etmemeye karar verdi. "rahatsızlık veriyorsam külotsuzda temsil ederim" diye söylendi durdu.