bugün

kızlık zarı dikimi yasaklansın

Kızlık zarı. Kimi önemsemez kimi önemser.

Evlenmeden önce toplum baskısı altında yaşayan bu kız ben özgürüm diye tutturur ve kızlık zarı bir engel değildir diyerek aşk adı altında cinsel ilişkilere girer. Kimisi bir kez yapar, kimisi sayısını unutur. şimdi siz kızlar evlenmeden önce türlü türlü haysiyetsiz oğlanla düşüp kalkacaksınız, evlenmek istediğiniz zaman; parası olan, saf, düzgün bir erkek ile evlenmek için, onu seviyesizce kandırmak ve pis emellerine alet etmek için ben hiç cinsel birleşmede bulunmadım diyerek ona güven aşılayacak, bunu kanıtlamak içinde o şerefsiz doktora gidip kızlık zarını diktireceksin. Hani haysiyet hani şeref. olur, olmaz değil. Hata yapmış olabilirsin. Dürüst ol, yaptım de. Ama böyle kandırmak adilikten başka nedir.

Gel gelelim, sonra bana türk kızlarını savun, hepsi aynı değil diyorsunuz. Tamam değil, ama şu akla gelen hinliklere bakın. Kimse kimseye güvenemeyecek mi?

Aşık olan namusu bacak arasında aramaz derler, aşık olan kandırılmış haberi yok. Sen para kazanıp didinirken o sen evde yokken ne aşna fişneler karıştıracak. Anadan kıza nesil bu allahsızlar! Pü allahsızlar!

Edit: iğrenç olan tabirden çok bunu yapanlardır.

Edit 2: hala bekaret davası yapanlar var. Konuyu saptırmak bu kadar olur. kimlsi erkek erkek diyor. Erkek haklı diye savunan kim? sözde çağdaşlar.

Edit 3: beyler, burada namus bacak arasında değildir deyince bayan yazarlar pm atmıyor. Yalakalık yapılmamalıdır.