bugün

iç sıkan beşiktaş taraftarı hüzünbazlığı

sadece beşiktaş olarak sınırlandırılmaması gereken, kötü durumda olan her takımın benzer davranışlarda bulunabileceği bir durumdur. o sebepten ic sıkan taraftar hüzünbazlığı şeklinde açılsa hem daha genele yayılmış olacak, hem de bu konuda başka takım taraftarları da durumu savunabileceklerdi. neyse..

unutulmamalıdır ki; fenerbahçe trabzonspor'u yenerek şampiyon olduğu zaman o maça damgasını vuran, bırakın maçı sezona ve fenerbahçe'nin geçmişinde de fenerbahçe'ye önemli başarılar yaşatan aykut kocaman ve oğuz çetin bir çırpıda gönderilmişti. yani demek istediğim benzer olaylar her takımda yaşanmıştır, yaşanmaya devam edecektir.

bundan 5-6 yıl öncesine kadar aziz yıldırım'ı istifaya davet edenler, 300 - 500 bilet alınca susmuş, şimdilerde ise bilet gelişi kesilince yine başkanlarına tavır almışlardır. yani yıldırım demirören zamanında serdar bilgili'yi göndermek için bir strateji izlediyse, benzer olaylar fenerbahçe'de de yaşanmaktadır.

kartal gol gol gol demek takımına maç içerisinde destek vermektir, taraftarın maçı kazanma arzusunu göstermektedir. ne denmelidir yani? kartal gol atma atma, şeklinde bir tezahürat mı yapılmalıdır?

roy keane hiç bir zaman Nottingham Forest'tan ayrılıp manchester united'a gittikten sonra Nottingham Forest taraftarına hareket yapmamıştır, o takımın oyuncularına agresif hareketlerde bulunmamıştır, o takımdan hiç bir zaman gitmeyeceği şeklinde basına demeçler vermemiştir. o yüzden durumlar tamamiyle farklıdır. ama bir figo'ya barcelona taraftarları domuz kafası atmıştır, o yüzden bu tür olaylarda dünyanın her yerinde olmaktadır.

sonuç itibariyle dediğim gibi aynı b.kun pembesi olayı bu ülkede olduğu gibi, tüm dünyada vardır. fakat tabi ki sadece saat farkı olarak ileri olduğumuz avrupa ülkeleri bazı konularda bizden daha farklıdır..

not: o değil de çok eskilere gidilmiş, hazır bunlar anlatılmışken en son kazanılan türkiye kupası hakkında bilgide verilseydi de, genç nesil biraz aydınlansaydı. o şampiyonlukta yaşananlar deep in turkiye kupasi heyecanini anlatma zirvesinde tamamen anlatılacak ama insanlar başka kişilerin ağzından da o gün yaşanan mutluluğu duymak istiyor. asuahalkjhatr
güncel Önemli Başlıklar