bugün

uefanın türkiyeye 8 yıl ceza vermemesinin nedeni

çok merak ettigim nedendir.

hatırlarsanız gecen yil fenerbahce sike yapmış olma ihtimali göz onune alınarak şampiyonlar ligine gönderilmemişti. uefa tffyi uyarmış, "fenerbahçe konusunda sorun varsa geri cekin fenerbahçeyi, çekmezseniz ve sonradan birşey çıkarsa turkiye 8 yıla varan ceza alabilir" demişti. tff de "uefa'nın sıfır tolerans politikası" gereğince fenerbahçeyi gondermemisti avrupa'ya. buraya kadar sorun yok.

simdi sıka davasında yargılanan takımlardan fenerbahce ile birlikte beşiktaş'tan da ceza alan isimler oldu.(yargıtay süreci var tabiki, süreç devam ediyor) benim aklıma takılan soru su

fenerbahce sike davası sonucu suçlu bulundu, bu durumda şampiyon trabzon, kupamızı verin diyenlere; ve sike davasında fenerbahce suçlu bulundu, küme düşmeli, avrupa'ya bu sene de gitmemeli diyenlere soruyorum:

"gecen sene avrupa ligine katılan ve sike davası sonucu bir yoneticisi ve teknik direktörü suçlu bulunan beşiktaş nedeniyle simdi uefa'nın sifir tolerans politikasi geregince turkiyeye 8 yil ceza vermesi gerekmiyor mu?"