bugün

sihir yaparken söylenen sözler

genellikle sözler eşliğinde yapılsa bile sessiz bir biçimde yapılanıda vardır.

--spoiler--

mesela sihirli annem adlı, 7 den 70' e herkesin severek beğenerek izlediği(!) yapımdaki bazı sihirlerin sadece hareketlerle yapılacağına tanıklık etmişinizdir. Bir kere ışınlanma, sofrayı kaldırma, yemek yapma, tarık'ı veya çocukları uyutma falan hep sessiz sedasız sadece hareketlerle yapılır. Ayrıca popo sallayarak ışınlanma, yapılması en zor ışınlanma tekniğidir.

Tabi bunun sesli olanları da yer almıştır. En tutulur örnek için "zamaaan geri aksıııııııın" verilebilinir. Bu büyüyü bazen Betüş " Yeteeeeer" sözleri eşliğinde yaparak ne kadar kontrollü sihir gücüne sahip olduğunu göstermiştir. Sanırım Betüş çok sinirli ve endişeli bir durumda vücudun salgıladığı adrenalin patlamasıyla bu büyüyü böyle kolay bir şekilde yapıyor. Ayrıca Betüş' ün annesi Dudu sinirlendiğinde Taci' ye bağırışı ve o esnada yapıtığı 'nesneye çevirme büyüsü' de belli bir sinir ve adrenalin oranı gerektirdiğinde yapılabiliniyor.

--spoiler--

Göründüğü üzere Türk Sihirleri 100 yaparsa gavur sihirleri en fazla 40 yapar. O yüzden elimizdeki büyülerin kıymetini bilelim.
Ayrıca Sihir Bakanlığı yeni bir sihir üzerinde çalışıyormuş. Duyduğuma göre dişi üzerine yapılabilen bu sihir, eğer dişi hamile kalırsa babasına sms gönderecekmiş. Memleket iyiye gidiyor be... Önce kürtaj sihiri sonra bu...
güncel Önemli Başlıklar