bugün

filmlerde birini oldurmeden once atilan nutuk

- şimdi seni öldürüyorum.. ama ölen sen değilsin.. ölen içindeki hayvandır.. unutma.. arkanda sağ bıraktıklarım her gün ölecekler.. ve sen bunu o kapkaranlık mezarında bile hissedeceksin.. sanma ki esintili bir mezarlıkta selvilerin gölgesinde huzur bulacaksın.. sen benin hayatımı çaldın. ben senin kanını içebilecekken, sadece sana basit bir ölüm yaşatıyorum.acı vermeden.. bedenini sağlam bırakarak.. neden biliyormusun.. o mezarda herşeyinin tam olmasını istiyorum.. ölmeni istediğim kadar bir parçanın da yaşamasını istiyorum .. yaşasın ki farkedebil neleri kaybettiğini ölerek.. içinde ölürken açılmayan yaralar ölüyken açılsın.. düşün ve hisset geride bıraktıklarının vahşi güzelliğini ve senin artık bir ölü olduğunu bil ki acın dayanılmaz bir hale gelsinn..

- yav hüsnü abi, alt tarafı pokerde bana yenildin, topu topu bir yemeğine oynamıştık.. neden bu kadar büyütüyorsun be abi..

- büyütürüm ben.. sen de hacıbaba da yiyecez illa diye tutturmasaydın anuna koyayım. hesap kol gibi bana girecek sana değil. bak tatlı falan yemeyi aklından bile geçirme yoksa, ölmek için yalvarırsın..
güncel Önemli Başlıklar