bugün

başbakan ın adamlarının fener yönetiminde olması

akp ile cemaati bir sanan epey ahmak var. cemaatler,tarikatler kendi faaaliyetlerine karışmayan,hak ederek memur olmaya çalışan sempatizanlarını engellemeyen sağ partileri seçerler,bu bir.

siyasetçiler ise gücü çok severler ve her kademede önemsenmek isterler,lakin bir dini cemaat bir kulübü ele geçirse ne işine yarar. kaldı ki her kulübe gönül vermiş ve asla takımından vazgeçmeyecek bir kitleyi zorla bir takımı,örneğin feneri mi tutturacaklar,saçmalamayın.

cemaat bir gazete içine sızmaz,zamanı kurar. müsiad'ın içine sızmaz tuskon kurar, kültürel anlamda ise gider gazeteciler ve yazarlar vakfını vs kurar, yani cemaatin tarzı bu. illa futbola girecekse-ki cemaati bölücü çok saçma bir hamle olur-kendi takımını kurar.

kaldı ki illa gireceklerse yıldırım demirören sonrası keşmekeşe sürüklenen beşiktaşa belli bir ağırlığı-seveni olanihsan kalkavanla girerlerdi. fenerbahçe bircem uzandeğil ki el koyup-sahiplenebilesin. kongre üyelerini ele geçirmen gerek ki takımı ele geçirebilesin. eğeraziz yıldırım` hapse girdikten sonra üyelerde fahiş bir artış var ise bu iddia kolayca kanıtlanabilir ki böyle bir şey yok.

bu saçma ve çok komik iddianın komikliğini çürütecek birçok şey daha yazardım,lakin aklını peynir ekmekle yemeyene bu kadarı kafi,uzatmak gereksiz. deli ile deli olmamalı.