bugün

halkın ünlülerin boy ölçülerine olan merakı

genellikle ergenlik dönemindeki gençlerimizin merakıdır, o yüzden pek anormal karşılamamak gerek.

ama mesela google'a "brad" yazıyorsun, direk "brad pitt" yazısının altında çıkıyor "brad pitt boyu" diye. giriyorsun sayfaya, herkes onlarca yorum yapmış. "ay bence daha uzundur, yalan." (kaç kere gördün adamı da atıp tutuyorsun?), "yok ya 181 olmaz bence, 179." (çok fark var amk, 181 olamazmışmış) , "bence murat boz daha uzun." (konuyla ne alakası var kızcağızım, kafayı murat'la mı bozdun), "ay bence her haliyle yakışıklı kiii." (sana yakışıklı zaten, sana aşıkmış içten içe.)

hangi ünlüyü yazarsan yaz orada beliriyor "boyu" diye. millet tartışıyor da tartışıyor. "bence kenan imirzalıoğlu kıvanç tatlıtuğ'dan daha yakışıklı." , "ölürüm sana kıvannnnççç."(sen zaten bir ölüsün yavrucum.), "aa nasıl tarkan 169 olur :s olamazzz :(" (ne oldu, 180 olsa daha mı çok sevecektin.) , "bence kıvanç 187 değil, 190." (sen ölçtün di mi amk.) .... uzar da gider.

kiminin okuyunca hayalleri yıkılıyor, kimi inanmak istemiyor, kimi de "olsun be, ben böyle de severim." dercesine kabulleniyor üzgün üzgün. sonuç? adamlar, kadınlar yine aynı insanlar olarak hayatlarına devam ediyor. siz de tartışadurun.
güncel Önemli Başlıklar