bugün

muğla üniversitesi eğitim fakültesi

büyük ihtimalle yıllar sonra bağımı kopardığım yer!

üzülmüyor muyum?

tabi ki evet üzülmüyorum amk 7 sene lan 7 sene dile kolay. malı bağla iki defa mezun olur sıçtığımın okulundan. biz ne çektik bütün dersleri temizleyene kadar. nerdeyse otuz yaşına geldim hala okuyorum. utanıyorum yeminle.

ha şimdi ne oldu diyeceksiniz?

ne olsun okul bitti işte, "okul ne oldu lan" diye soranlara, değişik cevaplar üreteceğim. belki artislik yaparım. " ha okul mu o bitti ya ohhoo hacı sen ne yaptın" falan gibi ama yapmam heralde ayıp lan. sanki doktor olmuşuz amk. sınıf öğretmenliğini 7 seneye bitir bide artislik yap.
ben en iyisi, " ha bitti baba çok şükür ya" falan diyim biraz başı sağa eğerek!

ee şimdi ne olcak?

e ben zaten bankada çalışıyordum. okul bitti diye askere çağıracaklar. e önümüzde engel de kalmadı anam katalog hazırlar götten bacaklı keş 145 kiloluk oğluna. sanki herkes benle bir yuva kurmak için sıraya girmiş hesabı.

hayır o da farklı bi konu ha. benim kadar çirkin bir adam daha yoktur heralde bu sözlükte bi kızla konuşmaya çalışsam elli defa kekelerim, hık bık ederim. daha yüz veren, muhattap olan nadir miktardadır ama ne zaman işin içine annem girse, sanki bi prensmişim havası kaplıyor içimi ve o güzelim hatunlarda utana sıkıla geliyor yanıma. *

konuşuyoruz falan. anam yaa! kurban olduğum nasıl anlatıyosa artık bizi. *

ee boşuna dememişler kuzguna yavrusu antilop görünürmüş.
yada ona benzer bişe işte.

o değilde eğitim fakültesinden bahesediyorduk nerden geldik ki burya?

içinde çok müstesna hocaların bulunduğu değerli bir fakülte! diycem yemeyecek. bok gibidir zamanında kenan evren'i alkışlayan üniversite olarak ta tanınır.

ohh içimde kalmasın, bide baki hoca senin varyaa...