bugün

finaller geliyor ayık olun

yaklaşan sınav dönemi için sitem belirten bir cümledir.

çalışma isteğin olmaz, havalar güzeldir, arkadaşlarınla vakit geçirmek istersin... tam o sırada aklına gelir ki vizede aldığın düşün notları düzeltmen gerektiği.

meşhur mavileri göreceğin günler yakındır. kahvenin, çayın, sigaranın dibine vurduğun günler gelip çatmıştır. bir şemsiyem var artık bile dersin içinden. bir de aile baskısı vardır. -aman çocuğum iyi çalışda ver şu sınavlarını.

bütün bunlar yetmezmiş gibi öğretmenlerin acımasızca verdiği makale ve slaytları toparlayabilmek için son kuruşuna kadar kırtasiyede rehin kalırsın.

ders çalışmaya çalışırken aklında şu cümle 'ulan seneye günü gününe çalışcam, derslere gircem not tutcam kesin.' oldu canım görürsem söylerim.

hergün kendimize şu soruyu sormalıyız aslında 'bugün finaller için ne yaptım.' eğer cevabınız ya arkadaşım hiç bir şey yapmadım işte yaz okulu var daha ise koyver gitsin.

a unutmadan bir de yaz okulu olayı var. neyse neyse notlar önümde beni bekler. haydi sınavları başlayan tüm sözlük ailesine başarılar diliyorum. elbet biter okul. babam dediydi eşşek bağlasan okur diye. ulan bir eşşek kadar olamıycakmıyım.
güncel Önemli Başlıklar