bugün

eyes of an angel

1991 yapımı John Travolta'nın baş rolde olduğu, benim için yeri çok ayrı olan bir film. http://www.youtube.com/watch?v=vnlAeF5HEZg

dünyanın en eğitilebilir köpek ırklarının ilk 5 sırasında yer olan dobermann ırkı hakkında çekilmiş olağanüstü güzellikte bir film.

yirmi yedi yaşımdayım ve tam altı senedir bu melek ile dost olmak için şartlarımın olgunlaşmasını bekledim. ve artık yeni evimede taşındığıma göre önümde engel kalmadı.

fakat hala kendime güvenemiyorum. aslında ilk olarak dobermann ırkına olan aşkım; windows 98 veya 95 ( tam hatırlayamıyorum)ile gelen default bir wallpaper ile başladı.

bu muhteşem fizik, ve korkutucu derecedeki zekasıyla sizi çılgına çeviren bu ırk ile bir evi paylaşmadan ölmek istemiyorum.

bir kere olsun ona sarılarak uyumak istiyorum. koyun koyuna kızımla birlikte uyumak. düşüncesi bile rahatlatıyor beni. geceleri yastığa kafamı koyduğumda, onunda yanımda benimle birlikte uyuduğunu hayal ediyorum. bunu hayal edince muhteşem derecede huzurlu hissediyorum kendimi.

ölene kadar onunla birlikte yaşamak istiyorum.

şunuda söylemeden geçemeyeceğim; film'deki kız çocuğu kadarda güzel bir kız çocuğu ömrü hayatımda görmedim ve göreceğimide zannetmiyorum.

evliliğe ve baba olmaya son derece karşı olsamda.

bakınız = (#15551111)

böyle bir kızım olmasını isterdim. yok böyle bir güzellik.

neyse konu dobermann ırkıydı; ne diyebilirimki? beş senedir hakkında videolar izleyip, bütün interneti (türkçe ve yabancı kaynaklar) sömürüyorum onun hakkında bilgi almak adına.

akita inu ırkı ile birlikte aşık olduğum iki ırktan biri. ırkçı değilim.

pitbull cinsi dışında bütün hayvanlara canım feda olsun.

(#15302164)

ama büyük sorumluluk sözlük. bir canın sorumluluğunu almak çok büyük sorumluluk. muhtemelen hiç bir zaman bir dobermann'ım olmayacak. ama hayal etmesi bile güzel. sanırım o'nu hayallerimde seveceğim.

maddi durumum müsait, evim müsait, zamanımda var fakat ben kendime bile bakamıyorum be sözlük. bir canın mesuliyetini almak çok büyük bir karar.

çok büyük.