bugün

dini açıdan kemalistleri sorgulayan sikican

Küçük beyinli, ıq seviyesi ayakkabı numarası ile aynı, kendini müslüman sanıp müslüman ve atasını seven insanlara sataşmayı marifet sanan onun bunun çocuklarıdır. Faşisttirler, saldırgan ve gözü dönmüştürler. Yorumlarında küfür ve bol bol laf salatası vardır. Öbür tarafta bu mu lan müslümanlık burada öğrenin bakalım nasılmış diye bizzat izleyeceğim üç beş çapulcu ayak takımıdır. Kalitesizdirler. Elleri bilmemnelerinde gezer. insanlara, inançlara ve düşünüşe saygıdan bihaberdirler.
Zavallıdırlar herşeyden önce. Allah' ın yarattığı kulu, Tanrı kisvesine bürünüp şirk koşarak kendi küçük beyinlerince yargılamaya çalışırlar. Tabii bu ilkel ortaçağ döngüsünden bir taraflarını kurtaramadıkları için de o taşladıkları yuhaladıkları elalemin buluşlarına da muhtaçtırlar. Cep tel, otomotiv sektörü...vb cart curt.
Allah' ın müslümanlık olarak insanlara getirdiği dini de sapıtıp iğrenç bir hale getirmişlerdir yorumları ile.

Onun bunun conisine monisine vatanını bırakıp pes eden adamların ellerinden kurtarıldı bu topraklar. Herkes desturlu yaklaşacak vatanın kurucusuna da ona saygı gösteren nankör ve satıcı olmayan insanlara da... yok eğer aksi söz konusu ise de ortalık boş değil elbette. Herşeyden önce allah sevmez nankör kullarını. O bilir işini.

edit: daha dünkü bok haliyle tarih marih bilgisinden uzak zır cahil haliyle atamıza laf eden zavallı iblisler. Milyar kez beddualarım sizlerle olsun. Allah tez elden cezanızı versin sizin. hayatınızda mutluluk ve şifa yüzü göremez olun. Bugün vatanının kurucusuna dil uzatan edepsiz terbiyesiz insanlardan ne dine ne de insanlığa hayır dokunur. Önce merhamet, vicdan ve minnet duygusu olur insanda. Bunlar yoksa o insanda din yoktur laf vardır. Başka şeylerin peşindedirler.
Bu vatanı kimse bölemez. NE MUTLU TÜRKÜM DiYENE!
güncel Önemli Başlıklar