bugün

sevgilinin regl kanıyla mutluluğun resmini çizmek

eğer hatunum mutsuz ederse yaparım bunu. vajinasından alacağım bir parça ile mutlu olurum çünkü. nasıl ki bir kızdan intikam almanın en etkili yolu en civcivli zamanında bekaretini almaksa, kendini mutlu etmenin bir yolu da bu elbet. ulan tek hayatı benden ibaret olur hatunlarımın. eğer ağzına boşalıp spermlerimi yuttuysa zaten kadınımdır, değilse de zaten yutmamıştır. çünkü bi kadın benim spermim koktuğu sürece severim onu! o kokuyu almadığımda da üstünde statü yapar siktir ederim.
sabahlarını ben getiririm hatunlarımın. onlara ne oluyor ki günlerini aydınlatıyorsam, olsa olsa beni ilah görmelerinden. ben nasıl risk etmeye kıyamayıp oynamadığım misketlerimi saklıyorsam, hatunum da saklayacak regl kanını bana. çünkü boşa harcayamaz hayatında ben varken. haydi bakalım göğüsleri intihara yakın kadın, boz keyfini de biraz dök şu paletime. azcık renk versin canından bi parça da mutluluğun resmini çizeyim. nasıl olsa bittikten sonra tüm kanayan yaralarına bastığım gibi basacağım, senin tüm kanayan yerlerine. tutamayacağım yine sonradan verdiğim sözleri.

eğer mutluluğun resmini isterlerse bi' gün benden, hatunumun regl kanıyla yaparım bunu. üstelik bunu yaptıktan sonra ağzına tüm benliğimi fırlatmama gerekte kalmayacak hani. çünkü çizeceğim mutluluğun resminde kendi özbenliğini veren hatunumun yeri olmayacak. ister ağlayacak, ister bundan sonra duygularıyla intihar edecek. ama hiçte sikimde olmayacak hee!

aksiyim işte,
yapamam aksini..