bugün

ekşi sözlük te yazar olmanın yolları

(#15008963) nolu entrym de yazılanlar üzerine peş peşe gelen; gerçek mi bu yazdığın hocu? mesajlarından sonra ufak bir şekilde anlatmak istediğim olay.

arkadaşlar uzun uzun yazmayacağım.

deneysel amaçlı bir kez yapılmış ve %100 çalışmış bir taktiktir haberiniz olsun. ibnelik yok, adilik yok;

önce bi kullanıcı adı alın ama soft bişe olsun ne bileyim bakınca modcuklar desin ki vay amlı bu! amlı falan beyler sadece incide kullanılmıyor kurban olurum size orda burda incide her yerde aynı bu iğrenç söylem. * )iğrenç diyoruzda sanal alemde düşmez dilimizden!)

daha sonra gidin en şehvani en erotik konulara kısa ama çakma olmayacak entryler girin kendiniz beceremiyorsanız bir hanım abladan yardım alın, hafif kırık ve yaratıcı bir bayanceyizden yardım alırsanız sizler için daha verimli olacaktır.

çok kasmayın en fazla 2 bilemedin 3 cümlelik iç gıcıklayıcı entryler olsun.

örnek veririsek;

(bkz: erkeklerin seksten sonra sessizleşmesi) ( yakının, her gece köküne kadar yiyormuşcasına yakının amk. sonunda kazanan siz olacaksınız)

ne bileyim;

(bkz: sevişmek yerine maç izleyen embesil) ( yaz işte hayal gücü senin değil mi? troll gibi değil, harun abi gibi hiç değil. gerçekten o cayır cayır yanan kız sizmişsiniz gibi yazın. bu durumdan duyduğunuz hoşnutsuzluğu hayvan gibi değil de, sanki bir moderasyondan yetkilisiye dert yanıyormuşcasına anlatın. o mod sizi yazar yapmadan önce; "hoşgeldiniz efendim ben xxxx prezervatifim ve ben her şekilde emrinizdeyiz!" diye yazmazsa adiyim.)

neyse bu şekilde başlıkları bulduktan sonrası haya gücünüze kalmış. bakın tekrar ediyorum; bu anlattığım über mantıksız şeyleri sakın yabana atmayın, ben bunu uzun uzadıya bir kere daha yazmaya çalıştım, yazımın ortasında pc kapandı yazı gitti ve sinirlendim bir daha da yazmadım.

unutmayın ekşisözlük o sözlük bu sözlük. erkek erkektir bilader. kimse de bana yapmam arkadaş böyle şeyler falan demesin, zira ben resmen 2 sene bekledikten sonra üye olurken, bu şekilde resmen iki haftada üye olundu.

eeyy amk boşuna dememişler dünya kadar siyasi entryin olana kadar fındık kadar bayan olduğunu belli entryin olsun diye. *

neyse beyler bayanlar. köprüyü geçene kadar ssg ye bsg diyoruz ve kandırıyoruz. tabi bu entryi olur da okurlarsa o zaman iş yatar haberiniz olsun. çabuk okuyun ki daha imha edeceğim. *
güncel Önemli Başlıklar