bugün

organik bal dünyası

beğenmeyene koşulsuz iade kolaylığı sağladığını reklamlarında söyleyen ama iade şartlarını söylemeyen islam altından para yürüten şirket, iade şartlarına uygun nasıl iade yapar bir insan anlamak mümkün değil. reklamlarını izleyince insanın midesi bulanıyor, bunların reklamı alan kanalın ben aklını.

iade edememe şartları

satın aldığınız ürünleri tahrip etmeden, kullanmadan ve ürünün tekrar satılabilirliğini bozmadan, teslim tarihinden itibaren yedi ( 7 ) günlük süre içinde neden belirterek iade veya değişim yapabilirsiniz. ürünü iade
edebilmeniz için aşağıda bulunan iade şartlarına uymanız gerekmektedir. aksi taktirde gönderdiğiniz ürün tarafımızdan kabul edilmeyecektir. iade veya değişim süresi yedi ( 7 ) gündür.
iade veya değişim talebinizi neden belirterek info@organikbaldunyasi.com gönderebilir veya 0216 356 33 71 numaralı telefonumuzu arayarak bize bildirebilirsiniz.
iade veya değişim yapılacak ürünün faturası, kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları ile birlikte eksiksiz ve hasarsız olarak teslim edilmesi gerekmektedir. aksi takdirde, iade kabul edilmeyecektir.
hijyenikliği bozulmuş ürünlerin kesinlikle iadesi veya değişimi söz konusu değildir. kargo ücreti iade ücretinden kesilecektir.
ürünü adresimize kargo firması ile gönderirken orijinal kutusu zarar görmeyecek şekilde muhafaza edilmelidir.
ürünün orijinal kutusu zarar görmeden ve faturası elimize ulaştığından itibaren beş (5) iş günü içinde iade işlemi yapılacakt