bugün

sevgilinin patlak gözlü çıkması

ukdedir.

konu iki ana başlıkta incelenmelidir. öncelikle bu hadisenin sevgilinin alınıp paketinin açılması ve garanti süresinin başlamasından evvel mi sonra mı olduğu değerlendirilmelidir.

eğer ki paket açılımından evvel ise; sevgilinin patlak olan gözü üretici firma olan annesine götürülerek gerekli işlemlerin garanti kapsamında ücretsiz estetik operasyonu ile giderilmesi talep edilir. ayrıca üretim esnasında malın aşırı sert kullanıma gelmesi de malın fiyatını da düşürecektir, ikinci elinin de para etmeyeceği göz önüne alınırsa anneden para da talep edilebilir.

eğer ki paket açılımından sonra ise; sevgili üretimdeki zayıflıktan dolayı veya hor kullanımdan dolayı patlamış olabilir. bu gibi durumlarda tüketici kanunu birşey yapamamaktadır. gerekli bedel ödenerek estetik bir ameliyat ile problem çözülür. fakat türkiye kanunlarındaki açıktan yararlanarak sevgiliyi çaprtırıp kaza süsü vererek kaskodan da ücret talep edilebilir. burada aynı zamanda sevgilinin burnu kırılarak bir taşla iki kuş vurulup burun estetiği de kapılabilir.
güncel Önemli Başlıklar