bugün
- kadınların ilgisiz yaşayamaması4
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- göbeksiz kadın kalmaması4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı10
- petek dinçöz bam bam2
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak7
- topluma öfke duyup kendini seçilmiş kişi görmek2
- risale-i nur3
- haluk levent'e 70 milyon tl ceza3
- balıkesir denince akla ilk gelenler10
- en son aldığınız iltifat8
- ısparta6
- patrona kurulmak2
- teen slasher film klişeleri6
- karabağlar2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- seferihisar belediyesi ne rüşvet operasyonu2
- göbek eritme taktikleri5
- kayahan'ın en güzel şarkısı3
- yaza fit girmek için somali'ye gitmek2
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı7
- amfetamin4
- yazar k2
- çay koymak mı katmak mı8
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- güvenilir erkek3
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler3
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- nuh tufanı olayı gerçek midir2
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- fas4
- irmik helvası6
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi3
- cehaletln cazibesi11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- netflix üyelik iptali2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- ariel şaron2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- kemal kılıçdaroğlu15
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- sosyal medya2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
allah düşmanımın başına versin dediğim hastalık. bence birine beddua edileceği zaman inşallah migrenin olur denmeli. kesin çözüm, düşününsenize tedevisi yok öldürmüyor süründürüyor, hemde öyle bir süründürmekki. benim migren ağrılarım çok az ve düşük düzeyde olurdu bir ağrı kesici karanlık sessiz bir ortam biraz temiz hava birazda uyku tamam, bir iki günlük sersemliğin ardından birşey kalmazdı ki bu en son iki yıl önce olan ağrılarda böyleydi. ama 2 yıldır olmayan ağrı bu defa öyle bir geldi ki, hayatımda böyle bir ağrı böyle bir acı duymadım. evet beynimin sadece bir tarafı ağrıyordı ama o kadar şiddetli bir ağrı ki sanki tüm vucudum ağrıyor, ağrıdan insanın gözlerinden yaş gelir mi? evet gelir hatta utanmasanız ağlarsınız ağrıdan. ilk defa bu kadar şiddetli ağrıyı yaşadığım zaman, birgün öncesinde şarap içmiştim biraz ankarada zaten dondurucu soğukları yaşıyoruz yorgunlukta var. sabah bir uyandım nasıl bir baş ağırısı kahvaltıya misafirler gelecek masayı hazırlamam gerek yürüyorum ama önümü görmüyorum. zaten bir kolumu kullanamıyorum uyuşmuş durumda, mide bulantısından ölüyorum herşey kokuyor geliyor, ilaç alıcam bişey yemeden içemiyorum ağrıdan bulantıdan birşey yiyemiyorum. hayatımda böyle bir acı böyle bir ağrı görmedim öldüm öldüm. nezaman ki kustum işte ozaman biraz kendime geldim. misafirler geldi bakıyorum ama göremiyorum ki onları gözlerimden yaş akıyor. pencereden gelen güneş ışınları gelmesin diye elimi gözüme siper ettim o şekilde oturdum.kusunca biraz rahatladım bişeyler yedim ağrı kesici aldım biraz rahatladım ama misafirler konuşuyor ya batıyor o konuşmalar kalkıp vurucam ağızlarına iki tane sussunlar artık diye. hayatımda böyle birşey görmedim eğer o gün ölmediysem intihar etmediysem karada ölüm yok bana.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar