bugün

müslümanların bilime olan muazzam katkıları

bu durumun müslümanlıkla alakası olmadığını bildiği halde müslümanlığa iftira atmak için sürekli aynı şeyi gündem yapan ateist yanılgısıdır, 1600 lerde avrupada yaşasaydı o zaman da müslüman hayranı olurdu herhalde bu hastalıklı ateist, aynı skora göre haber yapan spor basını gibiler onlar,
peki güzel kardeşim sen ateistsin, sen bilime ne gibi bir katkı yaptın? diye sormazlarmı kendilerine, hadi ben sormuş olayım.

aşağıda ilk akla gelenlerini yazdığım müslüman bilim adamlarının hepsi de hem dini ilimlerde hem de bilimde en uç noktada kişilerdir,

(bkz: ibni sina) ölümden başka herşeyin çaresini bulduğu ve tedavi ettiği söylenir, 1920 yılına kadar yazdığı tıp kitapları halen avrupada okutulurdu, bunu hristiyanlar kabul etmezler elbette, bizim ateistler, bize hristiyanlardan daha düşman oldukları için onlar asla kabul etmezler.

(bkz: harezmi) geometri ve matematikte kullanılan tüm denklemler harezminin eseridir, matematik, geometri ve coğrafya alanında çok detaylı kitapları vardır, ama bizim ateistler gene kabul etmez, onlar müslümanlara kaka demek için ellerinden geleni yaparlar, *

(bkz: ali kuşçu) 1400 lü yıllarda rasathane sorumlusuydu bu adam dikkat edin, astronomi ve matematik konusunda dahiydi, kitaplarında o devirde yazdıklarını bizim şu ateistlere okutsan angut kuşu gibi bakarlar ne yazıyor diye.

(bkz: mimar sinan) 7 bilinmeyenli denklemi kafadan çözdüğünü iddia ederler matematikçiler, dahi olduğu konusunda zaten bizim allahsızlardan bile muhalif çıkacağını zannetmem, ama genede belli olmaz bizim ateistlerin hali tavrı.

(bkz: biruni) Galilei 'den 600 yıl önce dünyanın döndüğünü söylemiştir

(bkz: ebu l vefâ el-bûzcânî) Yoğunluk aleti piknometre, matametikte kosinüs formülü, sekant, kosekant kavramaları ve üçgenin alan formülleri hep onun eseridir, bizim allahsızlar biliyorlarmı bunların ne olduğunu acaba?

(bkz: ebu bekr zekeriyya râzi) ilk göz ameliyatı, bağırsağın ameliyat dikişlerinde kullanılması, ameliyat sonrası oluşan iltihapları çıkaran seton (kıl fitili) Petrolün ilk defa damıtılıp naft adı altında kullanılmaya başlanması hep bu allah dostunun eseridir, bizim allahsızlar gavurların bizden çaldığı ilmi onlara mal etmeye ne kadar istekliler oysaki.

(bkz: el cezeri) ilk robotlar ve sibernetik ilmi. Ayrıca pistonlu motorlarda kullanılan ve doğrusal hareketi dönme hareketine çeviren krank mekanizması ismiyle beraber anılır, hey gidi sizi iftiracı şeytanın uşağı ateistler sizi, utanmayacaksınız ama yazmaya devam edeyim ben.

(bkz: cabir bin hayyan) Çeliklerde paslanmanın önlenmesini sağlama. Maddenin en küçük parçasının cüz-ü la yetecezza (atom) olarak tarifi ve parçalandığında Bağdat'ın altını üstüne getirebilecek enerjiyle yüklü olduğunun tespitini yapmıştır, allah ondan razı olsun, onun gibilere iftira atan yobaz ateistlere de akıl izan, insaf versin.

(bkz: lagari hasan çelebi) Barutla çalışan iki katlı ve yedi kollu bir roketle, 2.5 km yol katederdek uçuş denemesi yapılması bu müslümanın gayretlerinin neticesidir, bizden çalınan ilme sahip çıkanları bize tercih eden içimizdeki allahsızları allah ıslah etsin, mevzuyu kavrayabilme becerisi versin.

(bkz: uluğ bey) ali kuşçunun da hocasıdır, dünya'nın güneş etrafındaki dönüşünün 365 gün 6 saat 9 dakika 6 saniye olduğunun günümüzdeki değerden sadece 58 saniyelik farkla hesaplamıştır, bizim ateistlerden 600 sene önce yapmış bunu ha dikkat edin,

(bkz: hazini) Newton'dan 500 yıl önce yerçekimi ivmesinin bulmuş güzel insan.

(bkz: ebu l-heysem)Görme hâdisesi ve anatomisinin açıklanması; karanlık oda, mercek, prizma, aynalar, optik, atmosfer basıncı, atmosfer tabakasının kalınlığı gibi konularda öncü çalışmalar yapmış, alimin uykusunun ibadet olduğunun bilincinde bir güzel insan daha.

(bkz: ebu yusuf el kindi) Einstein'dan 1100 yıl önce rölativite (izafiyet-görecelik) teorisinin ortaya atılması bu müslüman bilim adamının eseridir, einstein in allaha inanıyor olmasında bu kişinin etkisi olduğu söylenir.

ilk akla gelenleri yazdık elimiz kolumuz yoruldu ama gönlümüz yorulmadı, bizim dünyaya tek kuruşluk faydası olmayan allahsızlarımız komiklik olsun diye buraları entyrlerle doldurdu ya belki peşin hükümle yazmaktan utanır okurlar ve yüzleri kızarır diye ekledik, ama utanacakları konusunda ümidim az, ve onlara göre medeniyet olan şey bana göre yobazlığın ta kendisi.