bugün

evde interneti olup gazeteye para veren insan

interneti sadece msnden ibaret sanan, "gazete okumanın keyfi farklı be kardeşim" gibi saçma bir yorum yapan, müsrif, paranın kıymetini bilmeyen, kıymet bilmez insanlardır.

her sabah yaptığım gibi kahvaltıda laptop umu masanın üstüne koyup, zamancomtr ve ntmsnbc adreslerinden günlük haberleri okuyordum. içeri oda arkadasım gazete ile girdi. bune len dedim. gazete dedi. görüyorum dedim neden aldın salakmısın diye soru soruyorum dedim.
gazetenin keyfi başka dedi. o kağıtları çevirmiyormusun, içini okşuyor dedi. hem internetteki haber yalan olabilir dedi.
çayımdan bir yudum aldım ve internete verdiğimiz paradan bahsettim. yaptığı saçmalıktan, gereksizlikten, müsriflikten, kıymet bilmezliğinden bahsettim. ama gazete yaprağı.... kes ulan! diye sözünü kestim. salak mısın sen dedim. internet var diyorum sen hala gazete yaprağından bahsediyorsun. hem bu gazete için kaç ağaç.... diye nasihat ettim.
sağolsun anlayış ile karşıladı. çayımdan son bir fırt aldım ve tespitimi yaptım;
evinde interneti olup, okulda sağda solda gazeteye para veren insanlar, paranın kıymetini bilmeyen, müsrif insanlardır. internetin kıymetini bilmeyen insanlardır.
güncel Önemli Başlıklar