bugün

uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları

'acaba beğendiğim bir yazar vermiş midir twitter adresini, takip ederim' diye göz atmaya başladığım sözlük yazarların twitter linkleridir ki bünyemde asker gönderiminde aştinin oralarda etrafa mal mal bakarken içinde bulunduğum duyguyu tekrar yaşatmıştır;

***

'ulan' diye içimden geçirmeye başlamıştım önümden geçen her iki arabadan birinin doğan yada şahin olmasından ötürü.

'ankarada bu kadar çok doğan-şahin araba mı vardı? acaba sadece askere oğlunu göndermek için garajında araba saklayan insanlar mı vardı veya doğan yada şahinle uğurlanan askerlere özel bir muamele mi vardı? nereden çıkmıştı bu kadar çok doğan? şahin? neredeydim ben? kimdi bu insanlar ?'

***

yaklaşık 10 sayfa * incelememe rağmen bir kaç kişi dışında nickini bildiğim bir yazara rastlayamamıştım, 'ulan acaba sadece yazarın twitter adreslerini vermek için üyelik alan insanlar mı vardı yada twitter adresini veren yazarlara özel bir muamele mi vardı? nereden gelmişti bu kadar bilinmedik yazar, neredeydim ben bu kimdi, herhalde silinmiş bir yazar ki bilmiyorum' diyerek profiline tıkladım.

-yo silinmemiş aktif yazar, daha dün yazmış son etrysini.şunu hiç görmedim kesin silinmiştir bu...

-yo bu da silinmemiş yuh 1000 tane de entrysi varmış kimmiş lan bu en beğenilenlerine-çoştuğu yazılara bakayım en iyisi.

'aha işte bir tane bildiğim yazar bi derece takip de edilebilir dur lan bakayım şunun adresine' diyerek tıkladığım twitter adresinde.

-oha amık madem kitleyecen niye yazıyon sözlüğe, hani twitter adresinin olması da bir başarı, sosyal statü olarak üst sınıf olmaya dalalet değil ki... hihi kişisel bilgiler bölümüne de uludağ sözlük yazarı yazmış.

hülasa twitter adresime kimseyi ekleyemedim tabi iyi olan, benim bilmediğim, takip edilesi yazarlar da vardır elbet.(şimdi herkes kendini bu yazarlardan sandı)

hee bide dikkatimi çekti genelde buraya twitterlarını yazan yazarların profillerinde çoştukları yazılara bakayım dediğimde, 'henüz çoşmadı' , 'herhalde yakında çoşar' , 'çoştu çoşacak' gibi yazılarla karşılaştım. 'çoşmak için uzun yazmak lazım ee twitterda uzun yazamıyorsun ki ne yapacaksın' dediğinizi duyar gibiyim neyse fazla kurcalamayalım bu konuyu...

unutmadan moonlight sonata ve experimental'ı ekledim ama buradan bulmadım.

not: kimsenin okumayacağı bir entry daha benden.
not2:bunu okuyan oldu yalan olmasın.