bugün

fatih terim ceo oluyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 15 yıldır yapılamayan bir projeyi hayata geçirmeye çalışıyor.
Cimbomun başkanı, 2012 den itiberen hocayı yeni görev ve sorumluluklarla donatacak. Fatih Terim sadece teknik anlamda değil, yapılacak transferlerden futbol bütçesine kadar her konuda tam yetkiye sahip olacak!

Galatasarayda 15 yıldır konuşulan ancak hiçbir başkan tarafından gerçekleştirilemeyen Fatih Terim projesini, Ünal Aysal hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Teknik adamla sezon başı 3 yıllığına el sıkışan ve her fırsatta aldığı tüm kararların arkasında olduğu mesajını veren başkan Aysalın, Terimi yeni görev ve sorumluluklarla donatmayı planladığı öğrenildi. Yıllardır konuşulan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen Fubolun tek patronu Terim ibaresi, artık sözde kalmayacak ve profesyonel anlamda uygulamaya sokulacak. Aysalın düşündüğü sistemde, Fatih Terim sadece teknik direktör olarak değil, yapılacak transferlerden, hazırlanacak futbol bütçesine kadar her konuda sorumlu ve imza yetkisine sahip olacak.

HER ŞEY TERiME BAĞLI
Oluşturulacak yeni sistemde Fatih Terim bir teknik direktörden çok, adeta Galatasarayda futbolun CEOsu haline gelecek. Önümüzdeki sezondan itibaren artık transferlere ne başkan ne de diğer yöneticiler karışacak. Alınacak oyunculardan, gönderilecek isimlere kadar her konuda kararı tek başına Terim verebilecek.

Takımın bütçesi de onun kullanımında olacak. Takıma ödenecek ücretlerden, ödeme tarihlerine ve belirlenecek primlere kadar her şey CEO Terimin kontrolünde gerçekleşecek. Başarısızlık ya da transferlerde isabetsizlik halinde sorumluluğu da tek başına Fatih Terim üstlenmiş olacak.

ÇOK BAŞLILIĞA ÇÖZÜM
Başkan Ünal Aysalın bu sistemi 2012den itibaren hayata geçirmek istediği ve artık futbolu tamamen teknik adamın yeteneklerine ve zekasına bırakarak, yönetimi ile birlikte mali açıdan kulübü rahatlatacak projelere yönelmeyi amaçladığı kaydedildi. Herkesin en iyi bildiği işi yapması gerektiğine inanan ve futbol takımına tüm yönetimin müdahele etmek istemesinden rahatsızlık duyan Aysalın, Terimin görev ve yetkilerini yükselterek, daha profesyonel anlamda çalışmasını sağlayacak. Böylece özellikle transferde yaşanan çok başlılığa da çözüm bulmuş olacak.

Alıntıdır.
kaynak:
http://www.htspor.com/fut...r/682267-terim-ceo-oluyor
güncel Önemli Başlıklar