bugün

sevgilinin ruju

eğer ruju kullanan sevgiliniz erkekse... en iyisi ben yorum yapmayayım bu konuda sözlük, gerekirse siz bunu aranızda değerlendirirsiniz.
gelelim asıl meseleye sevgilinizin dudağında ki ruj bildiğiniz iletişim aracıdır efendim, dur dur hemen bsg demeyin gerçekten öyledir, nasıl mı buyrun okuyunuz efendim.

ençok öpüşme sonrasında bir iz bırakır bu ruj kalabalık ortamlarda biraz sıkıntı yaratan ama altında derin mesajlar içeren bir cihazdır, zira sevgiliniz boynunuza, yanağınıza ve bulduğu heryere o izi bırakmak ister ki hemcinslerine "o benim erkeğim sakın yaklaşma" mesajını versin.

işte bu ruj bazen de siz uyurken, işe giden sevgilinizin aynaya "seni seviyorum" mesajını bırakabilmesini sağlar bazende "elveda".

milyader iş adamıysanız metresiniz tarafından gömleğinize bırakılan küçük bir öpücük ise "artık karını bırak beni al" mesajıdır.*
bazen o ruju sürdükleri an bile önemlidir sözlük altında hep bir mesaj vardır, aynayı tutuşları, ruju sürüşleri, dudaklarını emmeleri evet evet anladın sen her şey gizli ama mesaj hep ortada.

biz garibim saf erkek milleti için renkleri yada modelleri pek önemli değildir sürüyormu sürüyor, oysa ki onlar her detayı önemserler, kırmızı ateşli, pembe romantik, sarı bilmem ne... alın size bir mesaj daha.
biz erkekler özellikle türk erkeklerinin ise bu iletişim cihazına karşı bilinçsizce oluşan tek savunması
"çok sürme kız şu ruju...." dan ibarettir.
güncel Önemli Başlıklar