bugün

3 ekim 2008 şemdinli aktütün pkk saldırısı videosu

o bölgede askerlik yapmış biri olarak söyleyebilirim ki dağlar gerçekten çok sarp şimdi karakolu şuraya taşısaydık falan hikayeleri dinliyorum o zaman bu olaylar olmayacakmıydı sanılıyor acep.

17 ağustos da çukurca patlaması nerede oldu bilen var mı hakkari-çukurca anayolunda yani bildiğin anayol adam 3000 metre kablo döşemiş. teröristler bir gerilla harekatı içinde işin gerçeği onlar avcı biz avız. birde profesyonel askerlik kavramı diye bir şey çıkıyor şehitlerimiz artık profesyonel asker olacak.

hala bir anlaşma bekliyoruz çatışma ortamında.

bir kişi bile kalsalar o dağların arasından silahlarını çıkarıp kalleşce saldıracaklar.

şimdi ne yapılmalı sorusuna herkesin bir cevabı vardır.

bu adamlar son günlerde basın yayın organlarını iyi kullanıp iyi organiz oluyorlar. bunların önünü kesmek lazım.

örneğin anf, rojtv gibi basın organlarını dinleyen izleyen kitlenin kafalarını bulandırıyorlar gençleri zehirliyorlar.

bu basın yayın kuruluşları acilen kapatılmalı bu adamları para kaynağı nereden geliyor acilen hesapları bloke edilmeli. bu adamları kayıran devletler kimler acilen kafa tutulmalı.

siyasi uzantılarının amaçları da belli. he demokrasidir ayrı bir konu ama neye oy verdiğini bilmeyen bir kitleyle karşı karşıyayız. gerektiği yerde yasal olarak uyarılmalılar.

yoksa sarp dağlarda kilo metre kareye bilmem kaç dağın düştüğü yerde çatışmak anlamsız manasız.

şimdi youtube bilimum görsel basında de bunu izleyen aklı selim olmayan vatandaş ne yapsın alsın eline silahı dağa mı çıksın.

şimdi yayın yasağı, internet yasağı gibi garip önlemler alındı ne kadar tartışılır demeyeceğim çünkü bu video bir terörist kamerasından çekilmiş ve şu an gereksiz yere tartışır durumdayız.