bugün

sevilecek kadın sikilecek kadın ayrımı

saludos...

kadınlar her zaman karmaşık varlıklar olarak bilinirler, herkes sorar kadınlar ne ister? kadınları anlamak nasıl mümkündür?

hay sokayım kadınların kompleksliğine, karmaşasına, zihin yapısına, birader bu kadar mı zor ya? tabiki değil sadece bir kısım dingil işe çok detaylı ve derinlemesine (bkz: karı gibi) bakıyor ondan böyle çözümsüz bu mevzular.

işin özü aslında basit sözlükçüler, şimdi eli yüzü düzgün, okuma yazma bilen, 4 cümleyi ard arda kurabilen hemen hemen herkesin bir sevgilisi var. yani bu kadın elde edilmesi zor birşey değil siz hiç kasmasanız da bunlar sizin bi moronluğunuzu ilginç bulup gelir takılırlar kolunuza.

ya da bir üniversite okuyorsanız kaldırın malı oturun bahçede, er yada geç biri gelir üstüne oturur hiç meraklanmayın.

kolunuza takıldıktan sonra da dünyanızı sikmeye başlarlar alelacele... genlerinde bu şifrelenmiştir çünkü. bunların beyinciği denge organı olarak değil dengesizlik üzerine çalışır.
sürekli "bu adam senin içinde bulunmadığın bir aktiviteden dolayı mutlu, tüm keyfini götüne kaçırmalısın" tarzında emirlerle vücudunu buna yapmaya zorlayan bir beyin yapısına sahipler.

bu kadın tipi sikilecek kadındır. bir tek bu işe yaramaktadır. kalbinize hitap edemez çünkü götü o kadar kalkıktır ki bunların kalp kan pompalayamaz ve zamanla çürür. beyninize de hitap edemez çünkü beyinleri yemek-sıçmak-orgazm-dedikodu ve trip olmak üzere 5 fonksiyona sahiptir. hani magirus minibüsleri gibi düz şanzıman 5 ileri hesabı...

kendilerinin en iyisini hakettiğine inanır bunlar. beni kaldırabilecek erkek istiyorum derler. hacı bunları kaldırmak için achilleus olmanıza hacet yok sikinizin üzerinde kaldırmanız yeterlidir, zaten bunlar iki orgazmda köpeğiniz olurlar.

bir de sevilecek kadın vardır, nadir bulunur, anlayışlıdır, akıllıdır. şefkat göstereceği zamanı bilir, basit şeylere trip atmaz, atamaz çünkü beyni normal gelişmitir gerek duymaz, ama bunlar çok zor bulunur. boşuna aramayın, onu sonra konuşuruz.

despedida...

edición y una advertencia: sikmek burada aşağılayıcı bir unsurdur. ayar peşinde koşan denyolara selam ederim...