bugün

menderes niye asıldı

yanıtı açık ve net olan sorudur. Vatan haini olduğu için asılmıştır.

Mustafa Kemal'in ölümünden sonra beceriksiz ismet paşa hükümeti Türk devrimlerini parça parça tahrip etmeye başlarken Ortaya çıkartılan Adnan menderes Sağlıklı bir şekilde dünyanın değişmez gerçeği olan kapitalist sisteme ve aydınlanmaya eklemlenmeye çalışan mustafa kemal Türkiye'sini kapitalist kurtların kucağına atmıştır. Türk devrimi aydınlanma hamlesini akademik bir şekilde türkiye'ye sunarken Adnan menderes aydınlanmayı Amerikancılık olarak insanlara sunmuştur. Hani şuanın çok muhafazakar ama akıllarını bile muhafaza edememiş cahil kesim adnan menderesi dine imana sahip biri olarak görür veya gösterir ya bu külliyen yalandır. Adnan menderes devrinde Türkiye dergilerle radyo yayınlarıyla giyimle kuşamla Amerika'nın ahlaksızlığının kültürel dejenerasyonunun akınına uğramıştır. Yani Bu ülkeye ahlaksızlığı namussuzluğu bireyciliği getiren Adnan menderes denilen toprak ağası kendini bilmez vatan hainidir. GErçi diyoruz akıllarını bile muhafaza edememiş sözde muhafazakarlarımız bilmez bunu. ha bir de bunun özal kanadı vardır ki ülkem muhafazakarları onu da çok sever oysa ki bir başka ahlaksızlık öncülü de odur. Tıpkı bugün de Recep Tayyip'in olduğu gibi.

Celal bayar'ı asmadılar yeavvvv demek de başka bir cehaletin göstergesidir. Oğlum o celal bayar. Hani ismet inönü Nasıl ki sevmesek de ismet "Paşa" ise ve saygıya layık ise O da celal bayardır. Adnan menderes kimdir nedir peki? bir de ek yapalım sizin ismet paşa'ya saygınız olmaz milletin de celal bayar'a saygısı olmasını beklemezsiniz haliyle Sonuçta Kurtuluş savaşı sizin için ingilizlerin Türklere dinsiz cumhuriyet kurdurtmak için tezgahladığı savaş... Namus kavramı burada yeterince sorgulanmalı bence birileri üzerinden.

Bununla beraber bugün PKK terörü varsa bunun yegane suçlusu adnan menderes denilen vatan hainidir. Tıpkı Döneminde Özal şuan da Terör bitmişken döneminde kat be kat artmış Tayyip erdoğan gibi.

Toprak reformu feodalitenin kaldırılması Cumhuriyetin büyük projelerinden biriydi. Nitekim ülkenin büyük kesimlerinde bunu başarabilmiş cumhuriyet kalan feodal ağalara hamle yapacakken Adnan menderes ortaya çıkar ve Ağalarla anlaşma imzalar. sonrasında da Kürtlerin cehaleti feodalitenin bireyi yok etmesi kürtçülüğün feodaliteyle gelişmesi ve nicesi olur. TAbi akıllarını bile muhafaza edememiş sözde muhafazakarlar bu dediklerim arasındaki ilişkiyi kuramayacaktır. Normal. Ne de olsa bütün olay Ezan'da dönüyor. Yoksa sosyo ekonomik koşullar kültür ve ekonomik emperyalizm soğuk savaş mavaş bunların alayı hikaye. Bu ülkede asıl dinsizler dindar akp seçmenine göre vatanın çocukları ise dinsizler. tekrar edelim akıllarını bile muhafaza edememiş sözde muhafazakarlar işte.
güncel Önemli Başlıklar