bugün

nestor fernando muslera micol

galatasaray'a transfer olmadan önce hakkında yazılan entrylerin bir tanesinde bile olumsuz bir cümle yokken galatasaray'a transfer söylentilerinden itibaren hakkında olumsuz düşüncelerin çıktığı kaleci.
Bazı arkadaşlar da geyik olsun diye yediği hatalı gollerin video linkini atmışlar. volkan'ın yediği hatalı gollerden video yapsak harddsik'te baya bir yer tutar. Ama bu görüntüler volkan'ın kötü kaleci olduğunu gösterir mi?

Son 3 senede kalecimizin bir maçı tek başına kurtardığı bir maç hatırlıyor musunuz? Fenerbahçe ve Trabzonsporu'un kalecilerinin kurtarığı en az 5 maçını sayarım bu sene.Beşiktaş cenk ile 2-3 maçtan puan ya da puanlar çıkarmıştır.

Lazio maçlarını sene içerisinde iyi kötü takip ettim ve performansında anormal bir düşüş olmadığı takdirde şunu rahatlıkla söyleyebilirim galatasarayım çok iyi bir transfer yaptı. En az 5 sene kalemizi aslanlar gibi koruyacak bir kalecimiz var artık.her sene tecrübesiyle daha da gelişecek. TAffarel'in de yardımıyla daha da iyi duruma gelecek.

Üzerinde yorum yaptığımız takım uruguay gibi standardın üzerinde bir milli takımın as kalecisi.Aynı zamanda fizik olarak takıma artı etkisi olsa da yetenekleri sınırlı ve ortasahada oynamasına rağmen oyun kurma özelliği olmayan lorik cana'yı da lazio ya vererek güzel bir iş yptık.

Camiamıza tekrar hayırlı olsun.